Один інгредієнт псує котлети: що не варто додавати до фаршу

Кулінарні підказки
1 576
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

соковиті котлети
УНІАН / Особливо смачні котлети

Хліб вважають важливим інгредієнтом, однак це не так

Ми розповідали, як приготувати ідеальну смажену картоплю . Тепер ділимось секретом соковитих і пишних котлет.

Зазвичай під час приготування у фарш додають хліб. Він робить котлети м'якшими, пишнішими та економнішими. Але також хліб забиває фарш, тому не варто його додавати. Тим паче, що є чудові альтернативи, які допоможуть його замінити. Розповідаємо про це разом із Pixelinform

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Манна крупа

Додайте в фарш 2-3 столові ложки манної крупи. Залиште фарш на 15-20 хвилин, щоб манка розбухла. Манна крупа добре вбирає вологу, роблячи котлети пухкими та такими, що тримають структуру.

Панірувальні сухарі

Замініть хліб панірувальними сухарями у співвідношенні 1:1. Додайте трохи молока або води, щоб сухарі розбухли. Панірувальні сухарі додають котлетам хрусткої скоринки.

Вівсяні пластівці

Подрібніть вівсяні пластівці в блендері. Додайте в фарш 2-3 столові ложки вівсяних пластівців. Залиште фарш на 10-15 хвилин. Вівсяні пластівці роблять котлети більш ніжними та соковитими.

Відварений рис

Додайте в фарш 2-3 столові ложки вареного рису. Рис склеює фарш і робить котлети більш ситними.

Терті овочі

Додайте в фарш 1-2 столові ложки тертої моркви, кабачка або картоплі. Овочі роблять котлети більш соковитими та ароматними. Текстура таких котлет виходить дуже ніжною, а сама страва має насичений смак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ретельно вимішуйте фарш, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися - і ваші котлети завжди будуть соковитими, пишними та неймовірно смачними. Також ми розповідали, який інгредієнт псує сирники .