Один популярний інгредієнт псує сирники: без нього страва буде неймовірно ніжною

Кулінарні підказки
1 228
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

апетитні сирники
Файні рецепти / Для найсмачніших сирників

Йдеться про яєчний білок

Ми розповідали, які хитрощі допоможуть приготувати яскраво-червоний борщ . Тепер ділимось порадою, яка допоможе зробити найсмачніші сирники.

Багато людей обожнюють сирники - на сніданок або просто так, але часто вони виходять занадто "борошняними". Разом із Pixelinform розповідаємо, чому вони втрачають ніжний сирний смак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідь проста: сирники псує надмірне додавання борошна. Щоб зробити сирники пухкими і ароматними, потрібно відмовитися від одного інгредієнта – яєчного білка.

Чому не варто додавати яєчний білок

Білок робить сирну масу занадто "вологою". Щоб усунути цю "вологість", доводиться додавати багато борошна. Саме це робить сирники щільними і "плоскими".

Отже, щоб зробити сирники пухкими без білка, потрібно використовувати тільки жовток. Він зв'язує сирну масу та запобігає її розтіканню на сковороді.

А ще жовток не додає "вологи", тому не потребує багато борошна. В результаті сирники виходять пухкими і повітряними та зберігають ніжний сирний смак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте приготувати сирники з жовтком – і ви будете приємно здивовані. Також ми розповідали, як смачно посмажити картоплю .