Смажена картопля буде ідеальною: секрети ресторанних кухарів

Кулінарні підказки
706
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

смажена запечена картопля
Today.ua / Щоб приготувати найсмачнішу картопельку

Щоб приготувати особливо смачну картоплю

Ми ділились секретами приготування ідеальних оладок . Тепер розкриваємо секрети ідеальної смаженої картоплі.

Всі ми любимо смажену картоплю, але далеко не завжди вона виходить такою ж апетитною, як у ресторані. На щастя, є кілька секретів, які допоможуть вам приготувати ідеальну смажену картоплю в домашніх умовах. Разом із ProstoWay розповідаємо про них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Одинакова форма та розмір шматочків

Наріжте картоплю однаковими шматочками, щоб вона прожарилася рівномірно. Це також робить страву більш естетичною. Різні за товщиною шт=маточки будуть готуватися різну кількість часу - поки товщий приготується, тонший вже згорить.

Замочування

Замочіть нарізану картоплю в холодній воді на 60 хвилин. Це допоможе видалити зайвий крохмаль і зробити картоплю більш хрусткою. Ретельно просушіть картоплю перед обсмажуванням за допомогою чистого рушничка чи паперових серветок.

Порційне приготування

Не намагайтеся обсмажити занадто багато картоплі одночасно. Інакше є ризик, що вона буде не смаженою, а тушкованою. Смажте картоплю порційно на двох сковорідках або по черзі.

Також не економте на олії або смальці. Це забезпечить золотисту скоринку і м'яку серединку. Після обсмаження можна буде видалити надлишок олії паперовим рушником.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете приготувати смажену картоплю, яка неодмінно здивує і порадує вашу сім'ю. Також ми розповідали, який популярний інгредієнт псує сирники .