Буде ще смачніше й розкішніше: чим замінити ікру на новорічному столі (РЕЦЕПТИ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як приготувати смачну закуску з авокадо та ікрою. Загалом червона ікра для багатьох - важливий елемент на новорічному столі.

Її подають на бутербродах чи готують хитрі салати. Але, звісно ж, не ікрою єдиною. Разом з Pixelinform розповідаємо, які інгредієнти замінять її на бутербродах та інших закусках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Намазка з горбуші

Для приготування беремо консервовану горбушу, два варені яйця та зелену цибулю. Яйця кришимо, перебиваємо у блендері чи натираємо на тертці. Розминаємо рибу,  змішуємо з яйцем, додайте дрібно нарізану цибулю. За бажанням трохи майонезу - і готово. Можна мастити цю закуску на бутерброди або наповнити тарталетки.

Намазка із шпротів

Вона готується практично так само, як і попередня. Однак, якщо олію з горбуші потрібно злити цілком, то в шпротах її слід залишити приблизно половину. В іншому випадку паста вийде суха.

Намазка з оселедця

Максимально простий рецепт холодної закуски. Потрібно перекрутити на м’ясорубці або перебити блендером філе оселедця. Змішуємо його з м’яким вершковим маслом, додаємо дві варені терті морквини. До смаку можна додати плавлений сир, зелень, спеції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оберіть той варіант, який подобається більше, або скуштуйте всі одразу. Також ми розповідали, як приготувати смачний святковий салат.