Від такої курочки всі будуть в захваті: ідеальні рулетики на щодень і до святкового столу (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як приготувати розкішний зимовий салат з шинкою . Тепер ділимось рецептом чудової основної страви.

Такі курячі рулетики з сирною начинкою – дуже смачні і святкові. Філе виходить ніжним і соковитим, а начинка додає поживності та аромату. Приготувати їх зовсім не складно, а смак у страви виходить неймовірним. Рецептом поділились на порталі “1 хвилина” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • куряче філе - 700 г

  • моцарелла - 100 г

  • морква - 150 г

  • сметана або майонез - 150 г

  • зелень (кріп, петрушка) - за смаком

  • сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо рівними шматками, як на відбивні. Відбиваємо м'ясо з обох боків, щоб його товщина була не більше 2-3 мм.

  2. Філе солимо, перчимо і за бажанням додаємо спеції. Відкладаємо і готуємо начинку.

  3. Моркву натираємо на крупній тертці. Додаємо до неї натерту на крупній тертці моцареллу і нарізану зелень. До заправки додаємо сметану або майонез, сіль, перець і все перемішуємо.

  4. Розподіляємо сирну начинку рівномірно по поверхні кожного шматка курячого м'яса і загортаємо його в рулет. Рулетики щільно викладаємо в форму для запікання.

  5. Ставимо страву у розігріту духовку запікатися при температурі 180 градусів 30 хвилин. Після цього посипаємо рулетики натертим сиром і ставимо у духовку ще на 10 хвилин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб рулетики не розгорталися, можна закріпити їх шпажками. Виходить чудова страва, яку можна подати як гарячою, так і холодною. Ідеальним гарніром до неї будуть картопляні пончики .