Три інгредієнти - і апетитне морозиво на столі: як приготувати його вдома (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

домашнє морозиво
SHUBA / Дуже простий рецепт

Апетитні прохолодні ласощі

Літо у розпалі, а це значить, що час поласувати прохолодним та освіжаючим морозивом. Ми розповідали, як пити холодну каву замість гарячої. Тепер розповідаємо, як приготувати смачне домашнє морозиво.

Класичним рецептом без цукру поділились на порталі “Аполо” . Знадобиться всього три інгредієнти. Диню можна взяти уже заморожену - її навіть не потрібно буде розморожувати перед приготуванням. Або замінити її іншим м’ясистим фруктом, наприклад, бананом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 300 г дині, очищеної від шкірки та насіння, нарізаної кубиками

  • 40 г меду (за бажанням)

  • 250 мл натурального грецького йогурту

Спосіб приготування:

  1. Подрібніть диню в кухонному комбайні або блендером. Додайте йогурт та мед (за бажанням). Спробуйте на смак та додайте ще меду, якщо морозиво не солодке.

  2. Перелийте суміш у контейнер та поставте в морозилку на півтори години. Перемішайте віничком та знову відправте до морозилки на 45 хвилин.

  3. Протягом наступних кількох годин перемішуйте раз на годину. Після цього морозиво можна подавати - воно матиме вдалу текстуру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 Також ми ділились Замість меду можна використовувати інші підсолоджувачі, такі як кленовий сироп або стевія. Також ми ділились рецептом крему “Молочна дівчинка”.