Візьміть один кабачок та дві картоплини: рецепт ідеального ситного сніданку

Рецепти
1 383
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

оладки з кабачка та картоплі
24 канал / Дуже смачні оладки

Такі оладки виходять дуже ситними

Ми розповідали, як приготувати смачну кабачкову запіканку . Тепер ділимось рецептом чудового сніданку, який можна приготувати дуже просто і швидко.

Рецептом поділились на порталі “1 хвилина” . Для початку вам потрібно натерти основні компоненти, а потім додати трішки борошна. Потім - лише посмажити тісто у формі оладок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 1 кабачок

  • 2 картоплини

  • борошно

  • сіль і перець

  • олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Очистіть кабачок від шкірки і натріть його на тертці. Очистіть картоплю, помийте її і також натріть на тертці. Додайте терту картоплю до кабачків.

  2. Зазвичай в рецептах з кабачками рекомендується позбавлятися від зайвої рідини. В цьому випадку цього робити не потрібно, адже нам потрібне тісто для млинців.

  3. Додайте до кабачків і картоплі сіль, перець та інші спеції. Поступово додавайте борошно, постійно помішуючи, доки тісто не стане схожим на тісто для оладок - густим, але не занадто щільним.

  4. Розігрійте олію на сковороді. Викладайте тісто ложкою, формуючи оладки. Смажте їх з обох боків до золотистої скоринки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подавайте готові кабачкові оладки зі сметаною, часниковим соусом або іншим соусом за вашим смаком. Також ми ділились дуже смачним рецептом картоплі.