Макіяж у спеку: як підкреслити вроду, і не "потекти"?

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Секрети якісного макіяжу на спеку
Макіяж на спеку: секрети, як не "поплисти", фото: Amanda Rohde

Для вас — доступні секрети макіяжу в спеку, який не підведе, і не додасть віку

Не всі модниці знають секрети правильного макіяжу. Такий ніколи не потече у спеку. А ще мейкап повинен бути природним, гарним, і не псувати шкіру обличчя. Раніше ми писали, як візуально збільшити губи за допомогою невидимки, а тепер підкажемо, як зробити макіяж у спеку, аби він підкреслив красу і не “поплив”.

У першу чергу зверніть увагу на догляд за шкірою обличчя та правильну послідовність нанесення макіяжу. Якщо зранку ви не вмиваєтеся спеціальним гелем чи пінкою, потім не тонізуєте обличчя, не зволожуєте після цього кремом — потече навіть найдорожча професійна тоналка, покладена на базу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Секрети макіяжу для спекотного літа
Макіяж у спеку: як підкреслити вроду, і не "потекти", фото: maroce

Отож, після обовязкових ранкових процедур догляду за шкірою обличчя, дайте шару кремів підсохнути упродовж 20 — 30 хвилин. Потім нанесіть сонцезахисний крем. Сучасні бренди пропонують 2 в 1: сонцезахист і база під макіяж. Це бездоганне рішення для жінок, які вранці мають мало часу для макіяжу.

Коли сонцезахисний крем-база підсохне, можна наносити тональний крем. У спеку найкращий варіант — прозора тоналка. Вона дає природний вигляд обличчю, візуально не додаючи віку. Якщо у вас є почервоніння на обличчі або не рівний тон, візьміть природний відтінок тоналки або замість неї — ВВ-крем.

Секрети макіяжу для літа
Макіяж у спеку: як підкреслити вроду, і не "поплисти", фото: Creator Illustrator AI-artist

Підфарбуйте вії, аби вони були пишні. На повіки можна нанести трішки дрібного шиммеру. Губи підфарбуйте ніжним блиском або матовою помадою натуральних відтінків. Тепер усе це можна закріпити гліцериновим спреєм для фіксації макіяжу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам’ятайте, що навіть при правильному макіяжі обличчя може пітніти. Це — нормальний, природний процес. Особливо, коли на вулиці сильна спека. Не наносьте на обличчя пудру — у великих кількостях вона забиватиме пори і буде пересушувати лице. А ще її дуже видно на Сонці. Використовуйте матуючі серветки для обличчя: вони забирають піт, не порушуючи макіяж.

Секрети якісного макіяжу для спекотного літа
Макіяж у спеку: як підкреслити красу, і не "потекти", фото: Amanda Rohde
Секрети надійного макіяжу для спекотного літа
Макіяж у спеку: як підкреслити себе, і не "потекти", фото: Pinterest
Секрети гарного макіяжу для спекотного літа
Макіяж у спеку: як підкреслити гарні риси, і не "потекти", фото: Pinterest

Раніше ми писали про помади. Експерт розповів, як розпізнати характер жінки по кольору губ