Манікюр "різні руки": дизайн, який зараз у тренді

Манікюр і педикюр
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Новий тренд у манікюрі
Манікюр "різні руки". Фото: oclo.

Дизайни манікюру можуть дивувати своєю непередбаченістю

Жінки не вважають красивим кожного разу робити один і той самий дизайн чи колір. Хочеться різноманітності, а різні варіанти манікюру дають таку можливість у повному обсязі. Мода на кольори, форми та декор постійно змінюється, тому є можливість обрати щоразу новий варіант.

Цього літа можна помітити у багатьох дівчат, що на кожній руці різний колір чи візерунок. Які варіанти обрати для неперевершеної краси, ми поділимося з вами далі у матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Манікюр “різні руки” - це такий чудовий дизайн, коли на одній руці один колір, а інша відрізняється декором чи відтінком. Можна обрати різні наклейки, стрази, малюнки чи, навіть, форму нігтів.

Манікюр “різні” руки ідеально підходить для тих, хто любить експерименти. Його обирають впевнені у собі дівчата, які не прислухаються до думки інших. Дуже цікаво дивиться варіант: неонові кольори на одній руці, а чорний чи однотонний - на іншій.

Можна лишати одну руку в одному кольорі, а краще дивитиметься, якщо на іншій буде практично непомітний декор у вигляді малюнка чи страза.

Чорне і біле. Добро і зло. Світло і темрява. Чоловік і жінка. Неперевершене порівняння, яка завжди буде викликати захват.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували різноманітні варіанти на короткі нігті. Адже вражати можна не лише довжиною.