Марічка Падалко зізналася, що нарешті може частіше бачитися з чоловіком-воїном: "Зараз важко всім"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Марічка Падалко та Єгор Соболєв
Марічка Падалко та Єгор Соболєв. Фото: instagram.com/yehorsoboliev

Відома телеведуча розповіла про нову посаду коханого та як з цим змінилися його зобовʼязання

Відома телеведуча Марічка Падалко розповіла про нову посаду свого чоловіка, який з початку повномасштабної війни встав на захист України, через що повністю відмовився від спілкування зі своїми батьками-росіянами. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Ведуча 1+1 на власному досвіді знає, що таке довгі розлуки з коханим, оскільки ще у 2021 році Єгор Соболєв пройшов військовий вишкіл, а з перших днів широкомасштабного російського вторгнення доєднався до лав ТрО, а згодом — почав служити у ВСУ. Зокрема відомий журналіст брав участь у звільненні Київської області від російських окупантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У липні 2023 року Єгор отримав офіцерське звання. В інтервʼю “Сніданку з 1+1” Марічка Падалко розповіла, що завдяки підвищенню на посаді, чоловік частіше став бачитися з родиною. А все тому, що у його обовʼязки тепер входять відрядження у столицю.

Він став заступником командира всього цього загону спецпризначення, де він раніше очолював роту БпЛА. А це означає часті відрядження до Києва для планування операції, а це ще означає, що ми частіше бачимося. Зараз важко всім, тому що ніхто не бачить, коли і як, скажімо так,
— розповіла Марічка Падалко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко відповіла, що військові думають про завершення війни в Україні. Ведуча поділилася, які думки стосовно цього висловлюють наші захисники.