Музична революція з Eras Tour: на честь Тейлор Свіфт буде перейменовано місто

Новини шоубізнесу
776
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тейлор Свіфт приїде з концертами у Німеччину
Тейлор Свіфт. Фото: Getty Images

У Німецькому місті, де відбудуть 3 концерти Тейлор Свіфт поспіль, відбудеться ще чималий ряд змін

На честь майбутніх концертів Тейлор Свіфт, голі фото якої “злили” у Мережу , з її туром Eras Tour, німецьке місто Гельзенкірхен змінить назву. Спокійно, звикати до нової нема потреби, адже такі зміни будуть лише тимчасовими. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Це рішення ухвалила 2 липня міська голова Карін Велге. Перейменування відбудеться напередодні трьох концертів, запланованих на 17, 18 та 19 липня. Ідея перейменування належить фанатці співачки, Алешані Вестхофф, яка створила петицію з цією пропозицією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Керівник відділу зв’язків з громадськістю Гельзенкірхена, Маркус Швардтманн, підтвердив, що місто найближчим часом встановить нові знаки в популярних місцях. Окрім цього, в місті з'являться й інші нововведення, натхненні творчістю Тейлор Свіфт. Наприклад, місцевий громадський транспорт Bogestra представить "трамвай Taylor Swift", а на міській Алеї Слави з'явиться новий камінь на честь співачки. Крім того, ближче до дати шоу планується масштабна вечірка просто неба на честь Тейлор Свіфт.

Це чудова ідея тимчасово перейменувати Гельзенкірхен на Свіфткірхен.
Як очільниця міста я, звичайно, дуже тішуся, що Тейлор Свіфт, наразі найуспішніша співачка у світі, тричі виступатиме в Гельзенкірхені, тому до нашого міста знову буде привернено міжнародну увагу,
— зазначила Карін Велге.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у розпал концерту Тейлор Свіфт померла її фанатка . Через тисняву і спеку у 23-річної дівчини стався інфаркт, а врятувати її не встигли.