Тейлор Свіфт "врятувала" вбивцю, яку увʼязнили на 10 роки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Американська співачка Тейлор Свіфт, яка стала людиною року за версією "Times", надихає мільйони фанатів. Проте днями стала відома доволі резонансна історія, як пісні артистки буквально врятували її шанувальницю, що була увʼязнена на тривалий термін. Що про це відомо – розповідаємо на HOCHU.ua!

Видання  TMZ  пише, що 32-річна американка Джипсі Роуз Бланшар розповіла їм, як пісні Тейлор Свіфт надихали її не опускати руки, попри увʼязнення. Журналісти повідомили, що жінка вбила свою матір після того, як та над нею медично знущалася. Цікаво, що відома вбивця не сама скоїла злочин, а підговорила на це свого онлайн-бойфренда. Тому, оскільки він був виконавцем, чоловік отримав довічний срок, без права на умовно-дострокове звільнення, тоді як сама Джипсі, як організаторка, потрапила до вʼязниці на 10 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Тейлор Свіфт "врятувала" вбивцю, яку увʼязнили на 10 роки - фото №1
Фото: tmz.com

Проте декілька днів тому Роуз Бланшар випустили за умовно-достроковим звільненням. А у розмові з журналістами жінка зізналася, що сидячи у вʼязниці вона постійно слухала пісні Тейлор Свіфт. За її словами, саме це допомогло їй пережити найгірші роки життя. Ба більше, усі свої кошти, отримувані від батька, вона витрачал на купівлю альбомів Свіфт, в тому числі й їх перевидання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно у розпал концерту Тейлор Свіфт померла її фанатка . Що відомо про страшну трагедію ми розповіли у цьому матеріалі.

Головне фото: Getty Images