У розпал концерту Тейлор Свіфт померла її фанатка. Ось що відомо про страшну трагедію

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

На концерті американської співачки Тейлор Свіфт сталася трагедія. Через аномальну спеку в залі, одна з прихильниць артистки померла. Що про це відомо - подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Буквально днями Тейлор Свіфт виступала на стадіоні в Ріо Де Жанейро. Концерт у Бразилії був частиною світового туру The Eras Tour, який у буквальному сенсі спровокував землетрус , тому на захід прийшли тисячі фанатів співачки. Однак просто під час виступу 23-річній дівчині стало погано - на жаль, через тисняву і спеку у дівчини в першому ряду стався інфаркт, а врятувати її не встигли.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Передбачається, що моторошна історія трапилася через спеку, адже температура на стадіоні сягала 60 градусів, а проносити воду з собою організатори заборонили. Хоча сама Тейлор Свіфт подбала, щоб на концерті роздавали воду - і навіть особисто передавала пляшки зі сцени, - забезпечити кілька тисяч людей їм так і не вдалося.

У своїх соцмережах Тейлор Свіфт відреагувала на трагедію, що трапилася. Артистка зізнається, що важко перенесла звістку про смерть фанатки на її концерті та висловила слова підтримки всім, хто був знайомий із загиблою.

Я не можу повірити, що я пишу ці слова, але я з розбитим серцем кажу, що сьогодні перед моїм шоу ми втратили прихильницю. Я навіть не можу сказати вам, наскільки я спустошена цим. У мене дуже мало інформації, крім того факту, що вона була неймовірно вродливою і занадто молодою. Я не змогла говорити про це зі сцени, тому що мене охоплює горе, коли я просто намагаюся говорити про це. Зараз я хочу сказати, що я глибоко переживаю цю втрату, і моє розбите серце болить разом з її сім'єю та друзями. Я навіть не могла уявити, що щось подібне може статися, коли ми вирішили привести цей тур до Бразилії,

- прокоментувала те, що трапилося, Тейлор Свіфт.

У розпал концерту Тейлор Свіфт померла її фанатка. Ось що відомо про страшну трагедію - фото №1
Фото: instagram.com/taylorswift
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що охоронець Тейлор Свіфт вирушив на війну . Таке рішення він прийняв після того, як ХАМАС напав на Ізраїль.

Фото: Getty Images