Тейлор Свіфт розлючена! В Мережу "злили" оголені фото співачки, але виявилося, що вони не справжні

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

На цьому тижні в Мережі завірусилися оголені фото популярної американської співачки Тейлор Свіфт, що серйозно розлютило артистку. Що зірка, яка  стала людиною року  за версією "Times", збирається з цим робити – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Як пише  Daily Mail , у соцмережі Х (у минулому Twitter) швидко почали поширюватися фото, де Тейлор Свіфт ніби позує оголеною. Однак як швидко зʼясувалося, кадри виявилися не справжніми, а розробленими штучним інтелектом. Ба більше, після того ці знімки було завантажено на сайт для дорослих, а також поширено на Facebook, Instagram і Reddit.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама артистка ніяк не коментує те, що сталося. Проте інсайдери з її оточення стверджують, що Тейлор неймовірно розлютилася і зараз її команда намагається зробити усе, аби виправити ситуацію. Зараз вона розглядає судовий позов проти ресурсу для дорослих, на якому вперше зʼявилися відверті кадри акторки, згенеровані нейромережею.

Вирішується, чи буде подано судовий позов, але є одна річ, яка очевидна: ці фальшиві зображення, створені ШІ, є образливими, експлуатаційними та зробленими без згоди Тейлор. Акаунт Twitter, який їх опублікував, більше не існує. Ці зображення мають бути видалені звідусіль, де вони є, і ніхто не повинен рекламувати їх. Сім'я та друзі Тейлор розлючені, як і її шанувальники. Необхідно прийняти законодавство, щоб запобігти цьому,

– кажуть інсайдери.

Тейлор Свіфт розлючена! В Мережу "злили" оголені фото співачки, але виявилося, що вони не справжні - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно у розпал концерту Тейлор Свіфт  померла її фанатка . Що відомо про страшну трагедію ми розповіли у цьому матеріалі.

Головне фото: Getty Images