Обирайте саме ці моделі: які авто практично не піддаються корозії

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Які машини не схильні до корозії
Вживані авто стійкі до корозії. Фото: auto-data.net

При купівлі автомобіля потрібно враховувати багато різних характеристик

Вибір моделей авто зараз дуже великий, тому перед купівлею потрібно врахувати певні характеристики, щоб машина була справною довгий час. Якщо ви “поклали око” на вживаний автомобіль попередньо уточніть у продавця яку антикорозійну обробку він має.

При виборі авто у першу чергу треба звернути увагу на якість самого матеріалу кузова, якість захисних покриттів, умови експлуатації та робота виробника щодо забезпечення додаткового протикорозійного захисту. Серед багатьох моделей є такі, які практично не піддаються впливу корозії, розповідає autostrike.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

7 авто з найміцнішим кузовом

  • Mercedes-Benz S-класу у кузові W221. Це авто, яке визнане найстійкішим до впливу корозії. Модель має якісну антикорозійну обробку спеціальними матеріалами і використанні в конструкції пластикових, вуглеволоконних та алюмінієвих елементів, які не ржавіють.

  • Audi A8. Кузов цієї машини повністю виготовлений з алюмінієвих сплавів, а внутрішні поверхні крил захищені вологопоглинаючою повстю.

  • Porsche Cayenne Type 958. Дослідження “Шведського інституту корозії” виявили, що кузов захищений від корозії.

  • BMW 5-ї серії у кузові E60. Автомобіль відрізняється гарним протикорозійним захистом металу під фарбою та якісним лакофарбовим покриттям.

  • Volvo серії 700. Ці автомобілі слугують водіям десятки років без жодних ознак корозії.

  • Volkswagen Golf. Надійна та популярна серед українців машина. Але варто зауважити, що не ржавіють лише авто німецького виробництва.

  •  Opel Insignia. Кузов цього автомобіля покритий надійним антикором та преміальним лакофарбовим покриттям. Вона не ржавіє протягом року навіть після аварії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, на які закордоні марки звернути увагу. Такі моделі якісні, надійні і мають гарний вигляд, навіть вживані.