Заборонені дитячі іграшки: які подарунки не можна дарувати на Різдво

Діти
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На Новий рік та Різдво люди намагаються обрати для дітей найкращу іграшку. Подарувати таку річ, яка точно сподобається . Але мало хто задумується, що не всі предмети можуть бути безпечними для здоров'я.

Доктор Меган Мартін із США, яка працює у відділенні невідкладної допомоги дуже добре знає і розповідає про небезпеку деяких подарунків.  У своєму відео в TikTok, яке набрало 1, 3 млн переглядів вона детально пояснює, які іграшки не варто купувати та як вони можуть призвести до лікарні, розповідає dailymail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Батути

Багато сімей купують батути для розваги дітей.Неважливо наскільки вони огороджені чи вкопані в землю - вони найчастіше призводять до травм і переломів.

  1. Ховерборди та гіроскутери

Заборонені дитячі іграшки: які подарунки не можна дарувати на Різдво - фото №1

У Новому Південному Уельсі заборонено їздити на моторизованих колесах, включаючи скейтборди, ховерборди та електричні самокати, адже надзвичайно багато травм відбувається саме на їзді ховербордами. Найчастіше ламають передпліччя та лікті,

  1. Електросамокати

Швидка їзда на електросамокатах призводить до трагічних наслідків, тому добре подумайте перед покупкою. Діти швидко рухаються, наштовхуються на перешкоди і навіть, можуть збити когось і травмуватися самі.

  1. Гідрогелеві кульки

Вони приємні, кольорові і діти полюбляють бавитися ними. Але маленькі діти можуть їх проковтнути, а у шлунку вони збільшуються і стають небезпечними.

Заборонені дитячі іграшки: які подарунки не можна дарувати на Різдво - фото №2
  1. Іграшки з батарейками

Іграшки закручені маленькими деталями, які часто випадають. Існують великі ризики, що дитина проковтне чи засуне гвинтик до вуха, чи носа, або ковтне батарейки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@beachgem10 Top 5 gifts that can cause injuries in kiddos and land them in the ER fornthe holidays #Top5 #Christmas #Shopping #Dangerous #Emergency ♬ original sound - Beachgem10

Підходьте до вибору подарунка зважено і розумно. Звертайте увагу для якого віку призначені іграшки, з якого матеріалу виготовлені та чи безпечні для дітей.