Підставка для писанки у вигляді курчатка — майстер-клас для дітей (ВІДЕО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Підставка для писанки у вигляді курчатка ,фото
Скрін із відео YouTube-каналу "ЦДЮТ Компаніївський"

Пропонуємо для ваших дітей майстер-клас, як зробити підставку для писанки чи крашанки

Великдень надихає батьків та дітей прикрашати оселю. Наприклад, підставку для писанки можна зробити своїми руками. Раніше ми показували, як діти можуть легко намалювати озеро в лілеях , а тепер розкажемо, як зробити підставки для великодніх яєць.

Зробити таку великодню поробку можуть діти різного віку, публікує Чернігівська обласна бібліотека для дітей. Маленькі — з батьками, старші — самостійно. Для цього потрібні доступні матеріали, час і натхнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Необхідні матеріали:

  • жовтий аркуш картону, стороною 13 см

  • квадрат червоного кольору, стороною 3 см — для гребінця

  • прямокутник червоного кольору 1,5х3 см — для дзьоба

  • прямокутник будь-якого кольору 4х8 см — для бантика

  • ножиці

  • лінійка

  • клей або степлер

Із жовтого квадрата зробіть рівносторонній трикутник. Із маленького червоного виріжте гребінець. За таким же принципом — дзьоб. Наклейте це на трикутник, перетворивши фігуру на курчатко. Домалюйте очі. Два нижніх кінці трикутника з'єднайте так, неначе пташка когось обнімає крильцями.

Майстер-клас із виготовлення підставки для писанок, фото
Фото:

Аби не видно було місце степлера чи клею, закрийте його бантиком. У середину “обіймів” курчатка вставте писанку чи крашанку. Запропонуйте дітям зробити декілька підставок, які гарно прикрасять оселю з нагоди Великодня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про декупаж кухонних дощечок на Великдень. Для ваших дітей — доступний майстер-клас, як дешево і швидко перетворити дошку на картину, яка можу стати і декором для кухні, і подарунком.