Майстер-клас від жабки: малюємо з дітьми озеро в лілеях (ФОТО, ВІДЕО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Картина акрилом, фото
Фото: instagram.com/indiarosecrawford/

Для вас — підказка, як легко дітям намалювати дорослу картину акриловими фарбами

Якщо ваша дитина любить малювати, покажіть їй легкий спосіб створити картину на холсті, зобразивши озеро в лілеях. Із такою роботою впораються діти від 6 років, а підлітки можуть зробити малюнок в рази більшим за розміром. Раніше ми писали, як негативні установки впливають на дитину, а тепер покажемо, як навчити малечу малювати шедеври.

Для створення картини потрібні доступні матеріали, деталями ділиться indiarosecrawford. Для картини потрібен холст, попередньо заґрунтований для малювання, пензлики, серветки, аби їх витирати, кольорові акрилові фарби. За бажанням — акриловий лак, аби покрити готову картину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Іграшкова жабка малює картину, фото
Фото: instagram.com/indiarosecrawford/
Жабка показує, як намалювати озеро, фото
Фото: instagram.com/indiarosecrawford/

Фон полотна розмалюйте зеленим із синіми відтінками. Це буде вода. Знизу відбитками пензля намалюйте траву та дрібні квітки. Зверху світлішим зеленим кольором намалюйте листя, які спускаються вниз. Це будуть гілки верби. Тонкою стороною пензля робіть мазки, які будуть показувати чітку форму листків та квітів. Так само — рожевим із білим зобразіть лілеї.

Малюйте деталі по черзі. Нехай фарба гарно висохне, інакше пензлик візьме на себе попередній тон, і малюнок буде зіпсовано. Краще зачекати декілька годин, аби все вийшло чисто і якісно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Картина озера із лілеями, фото
Фото: instagram.com/indiarosecrawford/

Раніше ми писали, як навчити дітей ліпити тварин . Для вас — прості схеми, які покажуть кроки до створення гарних кольорових фігурок.