Коханка не за власним бажанням: як зрозуміти, що чоловік одружений і приховує це

Ми та чоловіки
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Отже, ви зустріли цього хлопця і подумали, що він чарівний і неодружений... ну принаймні він так сказав. Але останнім часом, з якоїсь дивної причини, чуття підказує, що він бреше і справді одружений. Звичайно, можна спитати прямо, але яка ймовірність, що відповідь буде чесною? Редакція Хочу розповідає про 10 ознак того, що чоловік насправді одружений, а ви, не знаючи, стали його коханкою.

Як зрозуміти, що чоловік одружений і приховує це: 10 ознак

Психолог та засновник видання hackspirit.com Лачлан Браун у своїй колонці поділився 10 ознаками, які вказують на те, що хлопець, з яким ви будуєте стосунки, насправді одружений.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Він ненавидить сюрпризи

Чоловік, який зраджує дружині, дуже обережний у спілкуванні. Він хоче бути впевненим, що зможе контролювати та передбачати кожну зустріч. Через це він ненавидить сюрпризи. Несподівані візити та дзвінки дратують його. Найменше він хоче, щоб зустрітися з вами, коли він із дружиною або щоб його дружина дізналася про ваше існування.

Якщо чоловік дуже контролює час, коли ви можете зустрітися, і засмучується і навіть сердиться на вас за несподівану появу, то ви, ймовірно, просто запасний варіант.

Коханка не за власним бажанням: як зрозуміти, що чоловік одружений і приховує це - фото №1
  1. Він все планує та не любить йти на компроміси

Він хоче спланувати кожну вашу взаємодію та дотримується неймовірно суворих вимог.

Ми всі живемо насиченим життям, і іноді важливо заздалегідь планувати щоразу, коли ми робимо щось велике чи важливе. Однак особливість планів полягає в тому, що більшість людей можуть дозволити собі деяку свободу дій, особливо якщо вони на побаченні. Можливо, ви можете перенести побачення на годину пізніше або, навпаки, можете дозволити собі залишитися разом трохи довше, якщо ви добре провели час разом.

Тому, якщо він не генеральний директор, обов'язки якого змушують його дотримуватися графіка, то підозріло, якщо він взагалі не любить йти на компроміси.

  1. Він часто і раптово скасовує плани.

Незважаючи на всю свою одержимість тим, щоб усе було правильно заплановано, він також міг раптово і без попередження відмінити свої плани. Іноді в останню хвилину.

Чому він такий? Чи готові ви взагалі підтримувати стосунки з такою ненадійною людиною? Це може бути ознакою того, що він одружений, тому що його дружина може просити його про щось або влаштовувати побачення у випадковому порядку, і у нього немає іншого вибору, крім як погодитися з цим, якщо він не хоче викликати підозри.

  1. Він не запрошує вас додому

Ви вже давно зустрічаєтеся, але ви досі не мали свого будинку. Ви, мабуть, навіть не знаєте, де він живе, і, якби ви спитали, він би спробував змінити тему.

Чоловіки, які серйозно ставляться до жінок, з якими трапляються, без проблем відвезуть їх додому. Їм нема чого приховувати.

Коханка не за власним бажанням: як зрозуміти, що чоловік одружений і приховує це - фото №2
  1. Ви не знаєте його друзів чи родину

Якщо ви разом уже кілька місяців і досі нічого не знаєте про те, з ким він спілкується, або ще не познайомились із його друзями та родиною… щось не так.

Можливо, він тримає вас подалі від свого кола не тому, що не має друзів, а тому, що він боїться, що вони проговоряться.

  1. Він потайний і засмучується, коли ви починаєте ставити запитання

Можливо, саме ця таємничість і змусила вас так зацікавитися ним, але здорові стосунки ґрунтуються на взаємній довірі.

Для чоловіків, які зраджують, таємність важлива. Такий хлопець не захоче, щоб його дружина дізналася про вас, і він не захоче, щоб ви дізналися про його дружину.

  1. Він не додає вас до соціальних мереж

Чоловіки, які серйозно налаштовані на стосунки, зроблять усе можливе, щоби не втратити з вами контакт. Раніше це означало номер телефону. У наші дні це поширюється і соціальних мереж.

Але особливість соціальних мереж у тому, що у них легко визначити підписки та зв'язки. Якщо чоловік змінює з вами дружині, він не додаватиме вас до соціальних мереж або підписуватиметься на вас. Більше того, він швидше за все скаже, що він не має облікового запису.

Коханка не за власним бажанням: як зрозуміти, що чоловік одружений і приховує це - фото №3
  1. Його історії постійно змінюються

Брехуни часто припускаються помилок і час від часу змінюють дрібні деталі у своїх оповіданнях. Проблема брехні в тому, що, якщо ми не повіримо в неї всім серцем, ми постійно забуватимемо про неї всякі дрібниці.

  1. Він постійно зайнятий

Швидше за все, він зазвичай недоступний для вас, тому що більшість часу він проводить разом зі своєю дружиною. Він злиться, коли ви йому дзвоните, бо не хоче, щоб його дружина впізнала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Він не любить спільні фото

Багато зрадників було викрито, тому що їх подружжя знайшли фотографії чи відео в Інтернеті. Він може намагатися уникати спільних фотографій або відео.

Раніше ми писали, які питання відлякують хлопців . Експертка зі стосунків назвала як мінімум вісім запитань-тривожних дзвіночків.