Чоловік задивляється на інших? Ось 9 порад, які допоможуть з цим розібратися

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вас колись турбувало, що ваш чоловік чи хлопець задивляється на інших жінок? Якщо ви відчуваєте, що настав час про це поговорити, але не можете наважитися, редакція Хочу ділиться 9 порадами, які допоможуть розібратися з цією проблемою.

Що робити, якщо чоловік задивляється на інших жінок і робить їм компліменти: 9 порад

Колумністка Тіна Фей у своїй колонці для Ideapod поділилася порадами для жінок, які переживають через те, що їхні чоловіки дивляться на інших.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Запитайте себе, як часто це відбувається

Почніть із питання, як часто це відбувається насправді? Це відбувається раз на рік чи щоразу, коли ви виходите з дому? Після цього можна зрозуміти, чи це дійсно є проблемою.

Якщо ви помітили, що ваш чоловік дивиться на іншу жінку кілька разів на рік, швидше за все нічого незвичайного не відбувається. Якщо ж буквально щоразу, потрібно проаналізувати ситуацію глибше.

Говоріть відкрито та чесно про свої почуття

Якщо у ваших стосунках із чоловіком є щось, що вас турбує (наприклад, те, що він дивиться на інших жінок), то важливо поговорити про це. Відкрито та чесно говорити про те, що ви відчуваєте, надзвичайно важливо для здорових та успішних стосунків.

Якщо ви мовчатимете і стримуватимете свої почуття, ви почнете відчувати образу на свого чоловіка. Більше того, він продовжить таку поведінку, тому що не знає, що вона вас турбує,

- пояснює Тіна Фей.

Чоловік задивляється на інших? Ось 9 порад, які допоможуть з цим розібратися - фото №1

Знайте, що "дивитися" - це людська природа

Для людей природно шукати інших людей привабливими. І навіть коли чоловіки щасливі у шлюбі, їхні погляди будуть звернені на гарну жінку. Більшість часу вони навіть не усвідомлюють цього, це просто в їхній природі.

Той факт, що ваш чоловік дивиться на інших, не обов'язково означає, що ви його не приваблюєте або він хоче домагатися цих жінок.

Подумайте — він просто дивиться чи є ще щось?

Ви коли-небудь бачили, щоб він писав іншим жінкам? Можливо, є якась конкретна жінка? Ви помітили, що він раптом став потайливим? Він дзвонить комусь із ванної? Ви колись ловили його на сайтах знайомств? Або у нього на телефоні є програма для знайомств?

Проведіть невелике розслідування, щоб побачити, чи може його поведінка бути чимось більшим, ніж просто погляд.

Проаналізуйте свої стосунки

Якщо вам здається, що чоловік дивиться на інших жінок більше, ніж можна було б вважати нормальним — подумайте, чи це може бути показником того, що у стосунках щось не так?

По суті, якщо у ваших стосунках є проблема, вам потрібно вміти її ідентифікувати, щоб працювати над її вирішенням.

Чоловік задивляється на інших? Ось 9 порад, які допоможуть з цим розібратися - фото №2

Подумайте, як довго це триває

Ви зможете краще зрозуміти, що відбувається насправді, якщо спитаєте себе: як довго це триває? Можливо, ви помітили, що ці погляди вже давно. Спершу вирішили проігнорувати. Але зараз, схоже, це відбувається дедалі частіше.

Знову ж таки, якщо ви не говорили про це з чоловіком, він не може знати, що вас це засмучує.

Подумайте, як давно це відбувається і з чим це пов'язано. Потім зверніть увагу чоловіка на те, що він робить, та розкажіть йому, що ви до цього відчуваєте.

Проаналізуйте ставлення чоловіка до вас

Ваш чоловік сприймає вас як належне? Відповідь це питання допоможе зрозуміти, що відбувається. Можливо, він настільки звик до ваших стосунків, що його більше нічого не турбує. Можливо, він думає, що може робити все, що захоче, тому що ви завжди будете поряд і подбаєте про нього.

Оцініть те, як він реагує на ваші зауваження

Коли ви говорите з ним про його поведінку та розповідаєте йому, що відчуваєте, як він реагує? Він почувається некомфортно та відмовляється говорити на цю тему? Він злиться і каже вам, що ви смішні?

Те, як він реагує на конфронтацію, дасть уявлення про те, чи той факт, що він дивиться на інших жінок, чимось серйозним, про що слід турбуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Продовжіть розмову

Тепер важливо не відпускати ситуацію — продовжувати розмову доти, доки ваші проблеми не будуть вирішені і поведінка не припиниться, бо рано чи пізно інша людина зможе визнати свої помилки та змінити свою поведінку.

Раніше ми розповідали про те, як зрозуміти, що чоловік одружений та приховує це. Існує щонайменше 10 ознак, які допоможуть викрити обман.