Перший поцілунок: плюси, мінуси, підводні камені та поради для тих, хто хоче наважитися на перший крок

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ви колись задавалися питанням, як правильно вперше поцілувати дівчину чи як поцілувати хлопця вперше, щоб йому сподобалося? Якщо так, то наш матеріал для вас.

Як вперше поцілувати дівчину чи хлопця: поради від експертів

Поцілунки це форма спілкування (якщо хочете, мова тіла), але як поцілувати когось, навіть якщо ви цілуєтеся вже багато років, не завжди зрозуміло. Адже в питанні перших поцілунків контекст — хто, де, чому і коли має значення. Видання self.com поговорило з експертами та дізналося, як уперше поцілувати дівчину чи хлопця, щоб спілкування на цьому не закінчилося. Своїми порадами з Self поділилася психотерапевтка Чамін Аджан .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Перший поцілунок: плюси, мінуси, підводні камені та поради для тих, хто хоче наважитися на перший крок - фото №1
Фото — Pinterest

Переконайтеся, що людина не проти поцілунку

Як вперше поцілувати хлопця чи дівчину? Ключовим моментом є отримання явної згоди того, кого хочете поцілувати. Просити дозволу поцілувати когось може здатися стомливим заняттям, але воно може бути трохи сексуальним — для деяких людей це знак поваги, через який їм захочеться вас поцілувати ще більше.

Подбайте про м'якість губ і свіжість дихання

Ми знаємо, що в цьому немає нічого революційного, але варто відзначити, що якою б першокласною була техніка поцілунку, сухі, потріскані губи потенційно можуть зробити цей процес незручним для обох партнерів.

І, звичайно, уникайте продуктів, які можуть зробити дихання особливо гострим безпосередньо перед поцілунком.

Як правильно поцілувати хлопця вперше: ще кілька порад

Перший поцілунок: плюси, мінуси, підводні камені та поради для тих, хто хоче наважитися на перший крок - фото №2
Фото — Pinterest

healthline.com також поділилося порадами для тих, хто роздумує над тим, як поцілувати дівчину вперше або як правильно поцілувати хлопця вперше. Окрім згоди партнера та свіжого дихання, видання радить:

Переконайтеся, що зараз потрібний час і місце

Не варто цілувати когось перед його батьками без попередньої розмови про те, чи людина нормально почуватиметься в подібній ситуації. Також не найкращою ідеєю буде перший поцілунок після того, як об'єкт ваших симпатій розповів про втрату улюбленого вихованця.

Дивіться у вічі між поцілунками чи навіть під час них

Досить часто люди цілуються із заплющеними очима, але це обов'язково. Не бійтеся крадькома поглянути на свого партнера між поцілунками. Якщо ви все ж таки дивитеся в очі під час поцілунку, краще робити це не уважно (якщо тільки ви не впевнені, що ваш партнер віддає перевагу інтенсивному зоровому контакту).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яким би не був поцілунок, зворотний зв'язок має вирішальне значення

Спілкування є ключовим чинником у кожному поцілунку. Це допоможе вам зрозуміти один одного і в майбутньому ви зможете насолоджуватися поцілунками так, щоб це було приємно двом.

Раніше ми писали про 6 здорових звичок у стосунках, які можна помилково сприйняти як токсичні. Розуміння того, що деякі проблеми у відносинах – це нормально, допоможе усвідомити, що з вашою парою все так.