Не питай! 4 теми, які дратують всіх чоловіків

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Існують питання, які дратують більшість (якщо не всіх чоловіків). І, будемо чесні, це часто ті самі питання, які найбільше цікавлять жінок. Але не будемо тягнути інтригу — розповідаємо про що краще не питати чоловіка.

4 питання, які дратують чоловіків

Більшість хлопців та чоловіків сходяться у думці, що жінкам краще не ставити їм всього чотири питання. Бо ці питання вкрай неприємні та викликають бажання просто припинити розмову. Що це за питання ми розповімо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що трапилося? Розкажи!

Більшість жінок спокійно можуть розповісти про свої проблеми подругам та близьким. Бо вони сприймають відверту розмову як спосіб знизити нервову напругу. Чоловіки ж часто не готові ділитися своїми проблемами та показувати вразливість. Тому питання та прохання розказати про те, що сталося, їх скоріше дратують, ніж підштовхують до відвертості.

Яким ти бачиш майбутнє?

Об'єктивно — це питання мало чим відрізняється від всіма вже висміяного "Ким ви бачите себе за п'ять років?" на співбесіді. Звичайно, думати про це нормально, як і планувати майбутнє. Але іноді це просто застигає в найнеочікуваніший момент. А якщо жінка ще й вимагає негайної відповіді…

Якби ти міг, ти б зрадив?

З таким питанням взагалі все складно. Бо воно насправді дуже дивно та, можливо, навіть дурне. Яку відповідь хоче отримати жінка? Бо частіше за все такі розмови не закінчуються тільки коротким "Ні". Та і чого взагалі партнерку цікавить ця тема?

Нічого не помічаєш?

Це питання досить часто висміюють в комедіях, та і в житті. Якщо жінці важливо почути думку чоловіка про якісь зміни (наприклад, нову зачіску) або образ, то краще просто прямо спитати про це, а не гратися в натяки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, як зробити перший крок . Ці поради допоможуть як жінкам, так і чоловікам.