Романтичний плейлист, казковий вечір і ще 5 способів освідчитися хлопцю

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як зізнатися хлопцеві в коханні? Перше й єдине правило тут — освідченни має бути щирим. А якщо хочеться зробити визнання ще й гарним, то читайте наш матеріал – редакція Хочу пропонує 7 способів для гарного визнання у почуттях.

Як освідчитися в коханні хлопцеві: 7 способів

Освідчення в коханні – це особливий момент, який хочеться запам'ятати на все життя. Для того, щоб визнання було унікальним та неповторним, можна скористатися одним із 7 способів від нашої редакції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявіть креативність і напишіть вірш чи оповідання

Перетворіть свої почуття на вірші чи розповідь. Напишіть свій твір від руки, складіть у гарний конверт та запропонуйте чоловікові прочитати. Це освідчення в коханні добре ще й тим, що його можна зберегти на все життя.

Кулінарний шедевр

Так, так, ми знову повертаємося до фрази, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Якщо ви любите та вмієте готувати, то чому б не використовувати це правило про шлунок на свою користь? Підготуйте вечерю з його улюбленими стравами та десертами, красиво сервіруйте стіл, запаліть свічки та зізнайтеся у почуттях у романтичній атмосфері.

Подорож у минуле

Створіть альбом спогадів, наповнений фотографіями ваших спільних моментів, важливими датами та милими деталями. Наприкінці альбому залиште сторінку, де висловите всі свої почуття. Потім запропонуйте чоловікові разом переглянути цей "путівник" за вашими спогадами.

Казкова атмосфера

Влаштуйте вечір казок і розкажіть чоловікові історію вашого кохання. Прикрасьте свічками квартиру, розставте м'які подушки, сядьте зручніше, вкрийтеся пледом і розкажіть казку про ваше кохання. Звісно ж, зі щасливим кінцем.

Загадкова посилка

Зберіть таємничу коробку, наповнену символічними предметами, пов'язаними з вашими стосунками. Підготуйте лист, у якому поясніть значення кожного предмета та зізнайтеся у своїх почуттях. Потім надішліть цю загадкову посилку.

Музичне визнання

Створіть плейлист, що складається з пісень, які відображають ваші почуття. Запросіть хлопця на побачення та уточніть, у вас є особливий плейлист для вашої прогулянки. Нехай кожна пісня стане кроком до вашого щирого зізнання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безпрограшна лотерея

Підготуйте лотерейні квитки, але замість виграшів напишіть на них ваші визнання. Запросіть його взяти участь у цій безпрограшній лотереї та насолоджуйтесь спільними милими моментами, поки він відкриватиме кожен квиток.

Раніше ми розповідали про те, як робити компліменти коханому чоловікові. Такі приємні слова нагадуватимуть хлопцеві про ваше кохання.