Приємні слова для най-най-най: вчимося робити компліменти коханим чоловікам

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чи робити компліменти чоловікам? Звичайно ж так! У здорових стосунках компліменти варто говорити і чоловікам, і жінкам. Як робити компліменти хлопцю і за що його можна хвалити — читайте на сайті Хочу.

Як робити компліменти чоловікам: проста інструкція

Чоловіки, навіть якщо не говорять про це, також хочуть, щоб їх цінували й хвалили. А ось дівчата іноді бояться робити компліменти хлопцям, бо вважають, що "так заведено". І це хибно. Адже перше правило компліментів — відмовтеся від гендерних ролей, будьте сміливішими та щирішими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інтерес чоловіка не пропаде від того, що ви похвалите його. Навпаки, ви станете йому ще приємнішим. Щирі компліменти, сказані вголос, є важливими для самооцінки чоловіка.

Тому не варто соромитися — будьте чесні та говоріть компліменти.

Компліменти його роботі та старанням

І чоловікам, і жінкам подобається, коли їх визнають за зусилля, які вони вкладають у стосунки. Заохочення гарної поведінки – це чудовий спосіб зробити комплімент чоловікові. Така щира похвала мотивує його ставати ще кращим, щоб справити на вас враження.

Можна сказати чоловікові, як сильно ви цінуєте все, що він робить для вас. Кава вранці, вечеря ввечері або регулярний "добрий ранок" у повідомленнях - все це можна і потрібно хвалити.

Зробіть комплімент мужності

Один із найкращих компліментів, який ви можете зробити хлопцеві, — це похвалити його мужність. Можна похвалити те, як він ремонтує авто, не боїться ризикувати або захищає вас від найменших неприємностей.

Компліменти його характеру

Коли ви робите чоловікові комплімент про його характер, ви справді змушуєте його почуватися особливим. І даєте зрозуміти, що він вам дійсно подобається, оскільки ви знайшли час, щоб спостерігати за його звичками.

Хваліть лідерські якості хлопця

Якщо чоловік приймає рішення, постарайтеся оцінити та похвалити його зусилля. Це не тільки буде приємно, а й покаже хлопцю, ви довіряєте йому та цінуєте його думку.

А якщо ви скажете хлопцеві про те, як сильно ви його підтримуєте і вірите в нього, це може закохати його ще сильніше.

Робіть компліменти його стилю та смаку

Можливо, у вашого хлопця просто уроджене почуття стилю. Завдяки цьому він завжди виглядає приголомшливо! Тоді не мовчіть про це та скажіть комплімент.

Компліменти щодо його зовнішності

Незалежно від віку чоловіка, він дуже цінує, коли жінка робить йому комплімент щодо його зовнішності. Щирі компліменти чоловікові щодо його зовнішності напевно змусять його почуватися чудово. Тому час від часу робіть йому компліменти його зовнішності, тіла, шкіри, волосся та кожної частини тіла, від якої ви без розуму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І ще одна важлива деталь — дивіться у вічі та посміхайтеся, коли робите хлопцеві компліменти. Це відмінний спосіб зробити ваші компліменти більш щирими та незабутніми.

Раніше ми розповідали про те, як завоювати чоловіка . Для цього потрібно виконати лише 10 кроків.