Більше, ніж слова: 6 ідей для тих, хто хоче зізнатися дівчині в коханні

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кохання це прекрасне почуття. Особливо, взаємне кохання. Але без визнання дізнатися про те, чи почуття у відповідь часто буває просто неможливо. Як зізнатися дівчині у коханні? Дізнайтесь у нашому матеріалі.

Як освідчитися в коханні дівчині: 6 ідей та кілька порад

Зізнатися в коханні буває важко через страх бути знедоленим, але зробити це все одно варто. Щоправда, перед цим краще заздалегідь підготуватись, щоб зменшити можливі ризики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поради для тих, хто хоче зізнатися дівчині в коханні

Почнемо із самого початку — для зізнань краще обрати правильну людину. Якщо ви знаєте, що серце дівчини зайняте, ваші почуття з більшою ймовірністю будуть відкинуті. Якщо ви впевнені, що дівчина вільна, переходьте до наступного етапу.

Для початку виберіть потрібний час та місце. І подумайте про те, як ви хочете висловити свої почуття. Сказати словами, написати листа, заспівати серенаду під вікном?

І, найголовніше правило, будьте щирими! Не жартуйте, якщо в момент визнання вам здасться, що почуття не взаємні та не зникайте відразу після розмови (якщо, звичайно, вас про це не попросять).

А після визнання запасіться терпінням і дайте дівчині час для усвідомлення того, що ви сказали. Тому не вимагайте відповіді тієї самої години.

Як зізнатися дівчині в коханні: 6 способів

Якщо вам хочеться зробити оригінальне визнання, то ми маємо кілька ідей, які в цьому допоможуть.

  1. Цукерково-букетне зізнання (так, буквально). Купуйте улюблені квіти та цукерки дівчини та викладіть з них заповітні "Я тебе люблю".

  2. Квест-визнання. Підготуйте для дівчини квест з підказками, які приведуть її до місця вашого першого побачення, де ви чекатимете з букетом квітів та зізнанням.

  3. Зоряне зізнання. Подаруйте дівчині карту зоряного неба в момент вашого першого побачення або поцілунку і, звичайно, скажіть про те, що любите її.

  4. Серенада (яку можна не співати під вікном). Запишіть коротку пісню про свої почуття, а потім заспівайте її коханій або надішліть в аудіоповідомленні.

  5. Любовне кіно. Створіть фільм про вашу історію кохання та запросіть дівчину на "прем'єру". Для створення такого відео можна використовувати спільні фото, відео або романтичні моменти з її улюблених фільмів і серіалів.

  6. Любовний код. За допомогою власного шифру закодуйте зізнання та дайте дівчині підказки, завдяки яким вона зможе його розгадати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми подбали і про дівчат і вигадали 7 ідей, які допоможуть освідчитися в коханні хлопцю . З ними визнання точно запам'ятається надовго.