Важко пробачити навіть коханим: 5 вчинків, після яких найвідданіший чоловік піде

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

пара біля озера фото
Фото: unsplash.com

Навіть від коханої жінки чоловік може піти, якщо вона робитиме ці речі

Яких вчинків чоловіки не готові терпіти навіть від коханої жінки? Ми у редакції Хочу! нарахували п'ять речей, які точно зіпсують найкращі стосунки.

Що чоловік не пробачить жінці: 5 важливих пунктів

Одразу підкреслимо, що і чоловіки, і жінки можуть робити помилки у стосунках. Але сьогодні ми поговоримо саме про жіночі вчинки, які важко зрозуміти та пробачити. Це і залучення третіх осіб у стосунки, і замовчування проблем, і багато іншого. Тож, давайте поговоримо детальніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жінка залучає до проблем у стосунках інших людей

Часто жінки втягують у стосунки інших людей — подруг, друзів, маму та, навіть, колег. Діляться з ними проблемами та просять поради. Чоловікам така поведінка незрозуміла, адже вони люблять бути господарями власного життя та не поспішають питати в інших, що їм робити зі своїми стосунками.

Жінка замовчує проблеми

Проблеми у стосунках треба обговорювати, а не накопичувати. Адже якщо роками мовчати про те, що турбує, в який момент можна зрозуміти, що колись близька людина стала чужою. Про проблеми варто говорити, щоб вирішувати їх. Це і є робота над стосунками.

Жінка сумує за колишнім чоловіком

Погодьтеся, це неприємно. Дуже неприємно, коли ви любите когось, а він продовжує повертатися думками до колишніх стосунків. У чоловіків також є почуття власної гідності і як би вони не кохали жінку, вони не зможуть пробачити їй отакі "повернення" в минуле.

Жінка не цінує увагу чоловіка

Дарувати квіти людині, яка постійно критикує букет неприємно. Купувати приємні дрібнички тій, хто постійно ними незадоволена, теж не дуже хочеться. Чоловіки цінують жінок, які цінують їх знаки уваги, а не грають у Снігових королев.

Жінка не хоче вирішувати інтимні проблеми

Близкість у стосунках важлива і в ній теж треба приходити до компромісу. Ні, ми не говоримо (ні в якому разі), що слід завжди бути готовою виконувати всі забаганки чоловіка. Але варто говорити про те, що вам подобається, що ні і намагатися знайти те, що підійде обом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про романтичні вчинки , які розчулять кожного хлопця. Покажіть коханому, що ви цінуєте його і влаштуйте щось незвичайне.