Йому теж хочеться романтики: список вчинків, які розчулять кожного хлопця

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

пара обіймається на фоні заходу сонця фото
Фото: unsplash.com

Хто сказав, що чоловікам не потрібна романтика?

Відставити гендерні стереотипи! Чоловіки, так само як і жінки, люблять романтичні вечори. Тому відкривайте блокноти чи нотатки в телефоні — наша редакція ділиться списком романтичних вчинків, які розчулять хлопця.

Романтичні вчинки, які подобаються чоловікам

Отже, час влаштувати щось романтичне для свого коханого. Якщо не знаєте, з чого почати — у нас є ідеї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ідеальне побачення

Ідеальне для нього, а не для вас. При чому, не важливо, на якому етапі стосунків ви влаштовуватимете такі зустрічі — на самому початку чи після довгих років життя разом. Такий жест цінуватиметься завжди.

Пограйте на бажання

Так-так, це та сама гра на правду або дію! Запропонуйте коханому цю гру. Вона не тільки піднімає настрій, а й допомагає краще дізнатися один одного. Та й завдання для дій можуть бути дещо розкутими.

Приготуйте його улюблену страву

Навіть якщо не розумієте, як можна їсти яблука з соєвим соусом, навіть якщо ви категорично проти страв з майонезом, навіть, навіть, навіть. Можна навіть заздалегідь скласти меню з його найулюбленіших страв і запропонувати "замовити" таку вечерю.

Вечір танців

Якщо ваш коханий любить танцювати, але соромиться робити це на публіці, то влаштуйте йому персональну вечірку вдома. Складіть плейліст з його найулюбленіших пісень та відірвіться на повну!

Ще кілька ідей, які запам'ятаються хлопцю

  • Романтична подорож. Навіть до озера біля дому можна романтично подорожувати, серйозно! Продумайте маршрут та влаштуйте пікнік. Або, якщо маєте більше часу та більший бюджет, рушайте у інше місто або затишний готель.

  • Спільні заняття. Ви вже ліпили разом з глини? А готували вечерю на професійній кухні під керівництвом кухаря? Ні? Час виправити це.

  • Вечір кіно. Організуйте домашній кіносеанс з його улюбленими фільмами та закусками.

  • Листівки. Відправте коханому зізнання по пошті. В конверті та з марками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, що каже про стосунки поза, в якій спить пара . Можливо, ви дізнаєтесь про ваше кохання щось нове.