Якщо з першого погляду не ясно: 8 ознак, які "підкажуть", що жінка сильно ображена

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

сумна жінка біля вікна фото
Фото: unsplash.com

Зрозуміти, що жінка сильно ображена, можна по її поведінці

На жаль, люди не завжди вміють висловлювати розчарування та роздратування. Тому непогано б спробувати навчитися зчитувати емоції інших. Цього разу спробуємо розібратися в ознаках, які вказують на те, що жінка на вас ображена.

Як зрозуміти, що жінка ображається: експерти назвали 8 головних ознак

Як зрозуміти, що жінка сильно ображена, навіть якщо вона ніколи не скаржиться? Експерти видання hackspirit.com назвали 8 ознак, які в цьому допоможуть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Усамітненість та замкнутість

Коли жінка не може виражати свої емоції більш здоровими способами, вона використовує такий пасивно-агресивний крок як усамітнення. Замкнутість стає захисним механізмом, який намагається впоратися з гнівом і засмученням через ситуацію або людину.

Розмови про те, що вона зробила для інших

Нагадаємо — не всі люди можуть відверто сказати про образи чи проблеми. Тож, деякі жінки вдаються до перелічування всіх гарних справ, які вони зробили для інших. Приховуючі власні образи, вони перетворюються на мучениць і в результаті мовчки кип'ятяться, сподіваючись, що хтось зрозуміє, що це несправедливо, як сильно вони собою жертвують.

Замість того, щоб мати чіткі межі і сказати, коли щось їх не влаштовує, вони будуть дуже тонко скаржитися. Настільки тонко, що ці скарги легко пропустити повз вуха.

Конвертація роздратування в жарти

Сарказм часто використовується у стосунках, щоб зробити тонкі підкопи. Багато правди висловлюється під виглядом "просто жартую". Це стає платформою для висловлення роздратування, яке здається менш конфронтаційним і більш непрямим.

Тривога

Образа в стосунках може проявлятися в тривозі. Справа не лише у фізичній шкоді, але й у психологічній. Коли накопичуються такі почуття, як гнів, смуток, гіркота, біль і обурення, вони повинні кудись подітися.

Перепади настрою

Емоціям жінки потрібен вихід, і якщо ви не даєте їй його, вона може вибухнути. Вона може розплакатися через щось, здавалося б, незначне, але це тому, що все це накопичувалося.

Або ж вона вибухає через дрібниці, які є тією метафоричною соломинкою, що переламала спину верблюду.

Невисловлена напруга

Іноді не потрібно вимовляти слова, щоб відчути, що є проблема. Жіноча образа може проявлятися як незручна і неспокійна енергія в повітрі. Ви не можете точно визначити, що це, але все одно відчуваєте, що щось не так.

Менталітет жертви

Образа позбавляє сили. Людина відчуває себе заручницею речей, які здаються їй непідконтрольними. З'являються думки: "Мені це не подобається, але що я можу з цим зробити?!". Таке мислення означає, що людина стає жертвою.

Відчуття безсилля лише підживлює образу, оскільки вона відчуває себе в пастці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Холодність

Замість того, щоб пояснити, що вона насправді відчуває, вона вдає, що просто зайнята або втомилася. Але насправді це ознака розриву, який вона відчуває. Це проявляється у відмові від любові та уваги.

Раніше ми писали про те, які підказки дає внутрішній голос , коли поруч не та людина. Ці сигнали краще не ігнорувати.