Поруч не та людина: 5 підказок від внутрішнього голосу, які не можна ігнорувати

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

пара танцює на фоні заходу сонця фото
Фото: unsplash.com

Внутрішній голос чи інтуїція — це те, що не варто ігнорувати

Стосунки - складна штука. Іноді, навіть якщо ми маємо найкращого партнера, про якого тільки можна мріяти, того, хто відповідає всім критеріям... щось все одно не так. Чи означає це, що вони нам не підходять?

Як зрозуміти, що ти не з тією людиною: 5 ознак

Іноді внутрішній голос так і кричить: "Це не та людина!". Хоча партнер, здавалося б, просто ідеальний для стосунків. Як зрозуміти, до яких відчуттів прислухатися? На це питання відповідають експерти Нackspirit .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Емоційне виснаження

Перша ознака перебування у неправильних стосунках, — часте відчуття емоційного спустошення. Не варто відмахуватися від цього, адже це може бути інтуїція, яка підказує, що щось не зовсім правильно.

Правда полягає в тому, що правильний партнер повинен викликати захоплення, а не виснаження.

Самотність або незадоволеність

Ще одна емоція, яка може наштовхнути на думку, що партнер, можливо, не та людина — самотність. Або, як мінімум, відчуття незадоволеності.

Самотність у стосунках виникає через відсутність справжнього зв'язку. Партнер може бути і справді чудовою людиною, але якщо у вас немає зв'язку на емоційному рівні, то це погані новини.

Важко бути собою

Однією з ознак здорових і повноцінних стосунків є свобода бути справжнім, автентичним собою. Чи доводиться грати роль у стосунках? Так зазвичай відбувається тоді, коли у стосунках немає відчуття безпеки.

У стосунках з правильною людиною є безпечний простір, в якому можна відчувати себе вільно і бути собою, не боячись осуду.

Багато конфліктів

А якщо в стосунках можна бути собою, але це призводить до конфліктів? Це теж тривожний сигнал. Так, звичайно, у кожних стосунках є своя частка розбіжностей. Незважаючи на це, хороших моментів має бути більше, ніж поганих.

Постійні сварки чи незгоди не означають, що хтось із вас — жахлива людина. Це може означати, що ваші конфлікти виникають через різницю:

  • у способах мислення

  • у стилях спілкування

  • очікувань

  • звичок

  • у цінностях та системах переконань.

Ми всі походимо з різного середовища, яке впливає на те, як ми думаємо і діємо. Тому іноді, навіть коли ми перебуваємо у стосунках з хорошою людиною, зрозуміти один одного може бути справжнім викликом.

Різні цінності

Цінності можуть стосуватися чого завгодно — сім'ї, кар'єри, грошей, планів на життя. Хтось із вас може хотіти дітей, а хтось ні. Один з вас може бути марнотратником, а інший — заощадливим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Незалежно від того, наскільки ви обидва хороші в принципі, різниця у ваших цінностях може стати справжньою проблемою. Навіть може стати причиною розриву стосунків.

Раніше ми розповідали про те, як вчасно розпізнати скупого чоловіка . Ці поради допоможуть швидко зрозуміти, з ким вам точно не по дорозі.