Розшифровуємо мову поцілунків чоловіків: ось що вони означають

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

папуги цілуються фото
Фото: unsplash.com

Поцілунки можуть дуже багато розповісти про його почуття

Дотики та поцілунки можуть багато чого розповісти про почуття чоловіка до вас. Тож, давайте розшифруємо цю мову кохання!

Що означають поцілунки чоловіка: розшифровуємо мову кохання

На думку психологів, готовність чоловіка вас любити, поважати та оберігати можна визначити за дотиками та поцілунками, пише ТСН. Велику роль в тлумаченні поцілунків відіграє саме частина тіла, яку цілують.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, поцілунок у чоло свідчить про готовність чоловіка бути поруч з жінкою, турбуватися про неї та захищати. Такий поцілунок вказує на емоційну прив'язаність та глибокі почуття.

А ось якщо чоловік цілує руки жінки — він поважає її та захоплюється її красою. Також такі поцілунки можуть говорити про те, що чоловік цінує ці стосунки та готовий бути разом з жінкою все своє життя.

Поцілунки в щоку — не просто дружнє привітання. Цей жест має значно глибший сенс і говорить про прояв любові, тепла та прив'язаності. Тож, коли чоловік цілує жінку у щоку, це говорить про щирі та міцні почуття.

Поцілунки в шию теж мають своє тлумачення. Вони говорять про сильний потяг чоловіка до жінки. І потяг цей не тільки фізичний, а й емоційний. Крім того, такі дотики символізують відданість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поцілунок в ніс — це грайливий та легкий жест, який натякає на те, що чоловік хоче флірту з жінкою. Хоча, в цього поцілунку є ще одне тлумачення — він говорить про те, що чоловік дуже хоче бути з жінкою.

Раніше ми розповідали про види поцілунків. Ви, можливо, здивуєтеся, але їх ну дуже багато і вони не обмежуються лише французськими. Бувають ще янгольські, спайдерменівські і ну зовсім незвичні!