Як ящірки, метелики і не тільки: які види поцілунків бувають

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Пара цілується фото
Фото: unsplash.com

В мистецтві поцілунків дуже багато нюансів

Незалежно від того, чи ви новачок у поцілунках, чи досвідчений експерт, існує безліч різних видів поцілунків, які варто знати.

Види поцілунків: деякі назви вас здивують

Поцілунки бувають різними — в руку, в щоку, по-французьки та навіть по-спайдерменівські. Тож ми впевнені, що в нашому списку ви знайдете для себе нові види поцілунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поцілунок в губи

Поцілунок в губи може здатися досить банальним, але це не применшує його грайливості. Просто поцілуйте верхню губу партнера, поки він цілує вашу нижню (або навпаки).

Французький поцілунок

Хороший французський поцілунок це баланс між рухами, язиком і… слиною. Французький поцілунок, безумовно, вимагає певної практики, тому не бійтеся запитати свого партнера, чи що йому подобається, а що — ні.

Поцілунок у лоб

Хоча простий поцілунок в лоб, можливо, і не найсексуальніший з поцілунків, він чарівний і ніжний. Поцілунок в лоб через його ніжність та турботливість зазвичай дарують особливій людині.

Поцілунок з укусом

Якщо ви хочете вивести французький поцілунок на новий рівень, додайте до нього покусування. Під час поцілунку дуже ніжно прикусіть нижню або верхню губу партнера і подивіться, як він відреагує. 

Поцілунок ящірки

Цей тип поцілунку є більш інтенсивною версією французького поцілунку. Щоб виконати поцілунок ящірки, просуньте язик в рот і вийміть його з рота партнера у швидкому темпі. Це, звичайно, не для всіх, але варто спробувати, щоб додати трохи веселощів у ваш сеанс поцілунків.

Поцілунок-метелик

Поцілунок-метелик — це коли ви тремтливо торкаєтесь віями очей або обличчя партнера. Людині здаватиметься, що її цілують крила метелика, і, повірте нам, це буде дуже милий момент.

Поцілунок Людини-павука

Поцілунок Людини-павука заснований на культовій сцені з фільму 2002 року, де Людина-павук (Тобі Магуайр) цілує Мері Джейн (Кірстен Данст), висячи вниз головою на павутині. Ви можете легко відтворити цю сцену, лежачи на ліжку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поцілунок ангела

Поцілунок ангела — це коли хтось ніжно цілує повіку іншої людини. Це звучить незвично, але може бути дуже милим жестом.

Раніше ми писали про те, як освіжити стосунки . Може, вам варто додати нові поцілунки?