Щасливий шлюб - це поєднання 7 елементів: повний розбір від Дмитра Карпачова

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

 Всі пари мріють після одруження жити довго і без суперечок, навіть не розглядаючи варіант з розлученням . Проте здорові відносини - це важка і клопітка щоденна робота обох партнерів.

Потрібно докладати значних зусиль, щоб через багато років зрозуміти, що "так" на весіллі було правильною відповіддю. Допомогти розібратися і окреслити основні принципи здорових і щасливих шлюбних відносин, допомагає Дмитро Карпачов на своїй сторінці в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці принципи основані на дослідженнях і спостереженнях за стосунками у сім'ях, зокрема відомого американського дослідника стосунків Джона Готтмана.

Щасливий шлюб - це поєднання 7 елементів: повний розбір від Дмитра Карпачова - фото №1

1. Залежність одне від одного

Партнери відчувають підтримку один одного у різних ситуаціях. Не бояться показатися вразливими і розраховують на допомогу партнера.

 2. Дружба

Основа стабільного і щасливого шлюбу полягає у дружбі між партнерами. Подружжя поважає і цінує один одного, а також повністю довіряє і насолоджується товариством. Для повноцінного спілкування присутності інших людей не потребують.

3. Вирішення конфліктів

Щасливий шлюб - це поєднання 7 елементів: повний розбір від Дмитра Карпачова - фото №2

Вміти іти на компроміс - важлива запорука сімейного щастя. Ви повинні вміти вирішувати конфліктні ситуації і доносити один одному свої потреби та почуття.

4. Позитивна атмосфера

 Не майте звички критикувати дії партнера і докоряти помилками. Визнавайте переваги і приділяйте увагу, що допоможе створити хорошу атмосферу  у стосунках.

5. Спільні мрії та цілі

Партнери, які мають одну мрію на двох - частіше відчувають себе щасливими. Спільні цілі створюють напрямок і дають сенс стосункам розвиватися на майбутнє.

6. Фізичне здоров'я і догляд один за одним

Щасливий шлюб - це поєднання 7 елементів: повний розбір від Дмитра Карпачова - фото №3

Приділяйте увагу фізичному здоров'ю не лише свому, а й партнера. Разом ведіть здоровий спосіб життя. Турбота один про одного зміцнює стосунки.

 7. Сексуальне задоволення

Інтимна сторона і сексуальне задоволення грають важливу роль у стосунках. Говоріть про свої бажання, знаходьте взаєморозуміння і не бійтесь довіряти свої вподобання, адже це допомагає зміцнити близькість і надає стосункам відкритості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Працюйте над цими важливими принципами кожного дня. Це дасть змогу покращити ваш шлюб і створити гармонійне сімейне життя , яке стане прикладом для ваших дітей.