5 якостей чоловіка, які шукають жінки: що може привабити дам у сильній половині людства

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Які якості приваблюють жінок
Ідеальний чоловік. Фото: onclinic.ua

Жінки прагнуть знайти не лише любов, а й опору, підтримку та турботу

Вважається, що краса для чоловіків зовсім не головна риса. Адже необов’язково буди містером світу, щоб подобатися жінкам. Значно більше цінується харизма, вміння спілкуватися, чемність, повага, манери та турбота, яку може подарувати своїй обраниці справжній лицар. Раніше ми розповідали, які якості приваблюють чоловіків у жінках, а зараз спробуємо розібратися, що прагнуть жінки знайти у чоловікові.

Багато відомих чоловіків в історії людства були зовсім не красунчиками, проте від їхнього погляду мліли безліч жінок та дівчат. Які риси у чоловіках одразу приваблюють, розповідає thegentlemansjournal.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зовнішність

Зовсім необов’язково годинами займатися у спортзалі та нарощувати м’язи, щоб сподобатися жінці. Зазвичай такі чоловіки розглядаються лише, як короткостроковий варіант інтрижки, а для тривалих стосунків чоловіча краса може стати перепоною, адже не зовсім хочеться постійно відчувати муки ревнощів.

Доброта

Для створення сім’ї та майбутніх дітей жінки шукають такі якості, як доброта, щедрість, щирість, турбота та піклування. “Поганими хлопцями” можна милуватися і захоплюватися на відстані, адже невідомо, де він опиниться, коли ви захворієте і потребуватимете допомоги.

Вік

Жінок приваблюють зрілі, дорослі чоловіки, на кілька років старші за них. Це, мабуть, тягнеться ще з часів життя у печерах, коли такі особини мали більше ресурсів, зв’язків і поваги. Старші чоловіки компетентніші, можуть дати гарну пораду і фінансово незалежні. Звичайно, це не стосується “маминих черешеньок” які і в 50 нездатні самостійно обрати собі колір сорочки.

Гумор

Спільний сміх може бути шляхом до розвитку стабільних тривалих відносин. Багато поколінь жінок вважає, що почуття гумору і здатність посміятися над собою може бути найважливішою та найпривабливішою якістю, якою може володіти чоловік.

Тварини

Наявність домашніх тварин у представника сильної статті має досить привабливий вигляд в жіночих очах та викликає довіру. Отож, не губіться і швидше заводьте собаку, саме на прогулянці з улюбленцем ви маєте чудову можливість познайомитися з прекрасною чуйною та турботливою жінкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, якою уявляють собі ідеальну жінку українські чоловіки. Чи дійсно сфера сучасної жінки має обмежуватися кухнею, дітьми та церквою, розповідаємо у матеріалі.