Що додати до борщу, щоб смак був неперевершеним: перелік секретних спецій

Кулінарні підказки
947
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спеції, які покращать смак борщу
Спеції до червоного борщу. Фото: volynnews.com

Червоний борщ буде надзвичайно смачним, якщо додати секретні інгредієнти

Червоний борщ - це страва, яку можна вживати у гарячому і холодному вигляді, з м’ясом чи без, на сніданок, обід і вечерю, з салом, часником та пампушками і навіть на дієті. Напевно, магія борщу тече у венах кожного українця. Особливо смачною можна зробити страву, якщо додати кілька важливих спецій.

У вас вийде справді неперевершена страва з чудовим смаком, якщо скористаєтеся порадою від каналу Господиня online. Тоді борщ заграє дивовижними смаковими переливами і його хотітиметься їсти ще, і ще.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Копчена паприка. Цю дивовижну спецію потрібно спробувати додати до борщу лише один раз, щоб закохатися назавжди. Страва набуває легкого присмаку диму, що робить її схожою на приготовану на вогнищі.

Імбир. Багато людей недооцінюють його і вживають виключно для напоїв та чаїв. Хоча, деякі кулінари вважають, що імбир у борщі зможе покращити смак і зробити його оригінальним.

Чилі. Смак борщу після додавання меленого чилі буде пікантним, гострим, відчайдушним і незабутнім, як справжній українець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чим рекомендують запивати борщ відомі сомельє. Зберігайте собі список, щоб повністю насолодитися вживанням страви.