Таку Lamborghini зможе дозволити собі кожна сім'я: незвичайна співпраця двох великих брендів

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Нова супер коляска від виробника елітного авто
Супер візок від виробника машин

Lamborghini випустить нову модель дитячої коляски

Вагітні майбутні мами заздалегідь обирають для себе товари, які здатні покращити їм життя: речі для малюка, колиску, ліжечко та візочок. Звичайно, завжди для малечі хочеться мати речі лише найвищої якості. Відомий виробник елітних автомобілів Lamborghini випустить обмежену серію дитячих колясок. Реліз очікується у 2025 році і всього планується випуск лише 500 штук.

Співробітники британського Silver Cross виготовляють дитячі коляски вже майже 150 років. Проте нова Reef AL Arancio у співпраці з Lamborghini буде не схожа ні на одну коляску, яка випускалася виробником раніше, розповідає roadandtrack.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Це буде справжня супер коляска, яка матиме схожість з Lamborghini у оздобленні шкірою, замшею, шасі з порошковим покриттям, помаранчевими акцентами та великою кількістю значків моделі авто.

Натхнення для дизайну – основоположники бренду Automobili Lamborghini, сміливі, несподівані та автентичні, ця ексклюзивна співпраця демонструє виняткову майстерність та інновації команди Silver Cross, підкреслюючи нашу увагу до деталізація та прагнення досконалості в кожному аспекті процесу проектування,

  • йдеться у прес-релізі.

Точної ціни нової коляски не повідомляється, проте Reef AL Arancio заснована на попередній моделі, яка коштувала $1000, тому коштуватиме не менше.

Вишуканий смак потрібно прищеплювати з дитинства, тому ніколи не рано знайомити дітей з брендом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про геніальний очищувач повітря від відомого бренду. Він здатний збирати шерсть прямо з повітря.