5 кращих машин для автоледі: яку марку обрати жінці

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото маленький автомобіль
Фото: wall.alphacoders

Авто, яке найкраще підійде для жінки

У сучасному світі важливо бути швидким і мобільним. Тому все більше жінок прагнуть здати на права і навчитися водити машину.

Серед різномаїття вибору форм, моделей, кольорів і параметрів важливо не помилитися і обрати таке авто, яке зможе задовольнити смак найвибагливішої леді. Які авто найкращі для прекрасної половини людства, розповідає thehappy.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Експерти опитали продавців автосалонів та огляди відповідей в інтернеті та визначили найбільше популярні моделі для жінок. Попри поширені стереотипи, що леді обирають авто по кольору чи формі, насамперед у машинах жінки цінують комфорт, безпеку та надійність.

ТОП-5 машин для автоледі

Nissan Micra . Компактний автомобіль, ніби створений для представниць прекрасної статі. Автоматична коробка передач, надійна, легка в керуванні, швидка, має місткий салон. Розвернутися можна у будь-якому місці завдяки невеликим розмірам. За відповіддю більшості жінок - не машина, а "просто лапочка"!

Toyota Yaris. Великим плюсом авто є дизайн кузова та простір салону, об'єм багажника, відмінна самоізоляція.  Дуже маленька, вертка зручна в місті де мало місця для паркування авто. Надійна як і вся лінійка Тойота. Недорога в обслуговуванні і невибаглива. Заправляти можна будь-яким бензином, легко ставиться газ. Одним словом: "супер крихітка".

Hyundai Getz . Економічний, надійний, маневровий і не дорогий в обслуговуванні автомобіль. Дуже зручно паркуватися, адже не потребує багато місця. Ідеальне співвідношення ціни та якості. Можна сказати про неї одне: "жвава трудяга".

Daewoo Matiz. Чудове авто для людини, яка прагне навчитися водити. Компактна, маленька, легко їде вгору. Маневровий автомобіль, недорогий в обслуговуванні, завжди знайдеться місце для паркування. Вердикт більшості опитаних: "Надійна міська крихітка"!

Smart Fortwo. Чудова машина. Яскрава, надійна, привертає багато уваги. Це ідеальна машина для міста, економічна, зручна в паркуванні та проста в обслуговувані. Динамічний, моторний, невибагливий, живучий автомобіль. Супер зручний для паркування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обирайте авто у якому ви почуваєтеся максимально комфортно. Також важливе значення має і колір машини , адже він може багато сказати про свого власника.