Всенародний День Батька: душевні привітання для дорогої людини

Свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

привітання з днем батька
Найкращі привітання зі Всенародним Днем Батька у віршах та прозі Фото: canva.com

У святковий день обов’язково скажіть кілька теплих слів татові

15 вересня — Всенародний День Батька, тож ми підготували найкращі побажання для тата, які змусять його змахнути скупу чоловічу сльозу та бути гордим за своїх дітей.

Нагадаємо, Всенародний День Батька щороку відзначається в третю неділю вересня. І у 2024 році це 15 число. Це свято народилося, щоб вшанувати роль батька в сім'ї та суспільстві наряду зі святом Міжнародний день батька та День батька в Україні, які святкують у третю неділю червня. Усі ці свята відзначають любов, турботу і внесок батьків у виховання дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тож Всенародний День Батька — гарна нагода подякувати татам за все, що вони роблять для своєї родини, і проявити увагу та свої щирі почуття. І наші наступні привітання з Днем батька допоможуть зробити це красиво та душевно.

зі всенародним днем батька
Всенародний День Батька: привітання у віршах та прозі для тата Фото: ictv.ua

Всенародний День Батька: привітання у віршах

Ми зібрали далі найкращі привітання з Днем батька у віршах. Порадуйте дорогу людину красивою поезією у святковий день.

***

Ти — найкращий у світі тато,
в цьому сумнівів нема!
І зі святом татусів вітає,
твоя любляча сім’я!

***

Нині з Днем батька рідного тата
Дуже хочеться всім привітати!
Побажання найкращі лунають:
Щастя, сил та наснаги бажають!
Любий тату, здоров’я міцного,
Вірних друзів та затишку вдома.
Обіймаємо, таточку, любий,
Хай щастить тобі завжди та всюди!

***

За твоєю сильною спиною,
Як за високою стіною!
Тато, ти — опора наша.
Любим тебе до мурашок!

***

Я за тебе помолюся,
Побажаю від душі,
Тато, таточко, татусю,
Будь здоровий ти мені.
Хай усмішка не зникає,
Завжди буде на устах.
Мама вранці проводжає,
Щедрим будь не на словах.

***

Миру, злагоди, здоров’я,
Я бажаю, тату мій.
Свято це нехай дарує
Здійснення прекрасних мрій.
Все нехай тобі вдається,
Першим будь, перемагай,
Щоб не трапилось, татусю,
Рук своїх не опускай.

***

З Днем я батька привітаю,
Мій найкращий у світі тато.
Ніжно тебе обіймаю,
І бажаю тобі мати
Без хвороб міцне здоров’я,
Успіх в справах, на роботі,
Щоб життя мав гарне, довге,
І щасливе, безтурботне!

***

Нехай буде радісним настрій,
Здоров’ячко — на всі сто!
Мчить до успіхів доля,
як круте спортивне авто!
Таточку, вітаємо з Днем батька!

З Днем батька: привітання у прозі

Завжди викликають найбільш щемливі почуття привітання з Днем батька своїми словами, адже такі побажання йдуть від щирого серця. Читайте наступні рядки для натхнення та присвячуйте їх своєму татові.

***

Мій дорогий тато, ти для мене не просто батько — ти мій наставник, захисник і справжній друг. Я безмежно вдячний тобі за всі життєві уроки, за кожну хвилину, яку ти присвятив моєму вихованню. Ти показав мені, як бути чесним, добрим і відважним. Дякую за всі жертви, які ти робив заради нашої сім'ї. Нехай кожен день буде для тебе сповнений радісних моментів, а твоє серце завжди відчуває гордість за нашу родину. З Днем батька, тато!

***

В День батька дозволь нагадати тобі про свою безмежну любов! Я з щирого серця вітаю тебе, мій рідний татусю! І бажаю тобі чистого неба, яскравого сонця, міцного здоров’я і великих успіхів у всьому! Нехай у твоєму житті не буде похмурих днів! Нехай всі кого любиш завжди будуть поруч! Хай не зраджують друзі, а вороги цураються! Просто живи й не втомлюйся ділитися мудрістю, силою і стійкістю!

***

День батька — це свято, в яке хочеться нагадати, що батько споконвіку і до нинішнього часу був і залишається главою будь-якої сім'ї. У цей день ми бажаємо нашим батькам непорушного і міцного здоров'я, великого успіху, довголіття і всього найкращого! Зі Всенародним Днем батька!

***

Татуся дорогого вітаю з Днем батька! Спасибі тобі за моє хороше виховання та атмосферу любові, в якій я виховувалася все своє життя. Бути твоєю дочкою — справжнє щастя! Бажаю тобі здійснення усіх твоїх бажань, серйозних цілей, як можна більше радісних миттєвостей і найміцнішого здоров'я, яке буде з тобою все життя. Виконай всі свої честолюбні плани. А головне — будь задоволений собою!

з днем батька
Всенародний день батька: привітання у віршах та прозі, картинки та відео Фото: tsn.ua

***

Дорогий татку, вітаю тебе з Днем батька! Бажаю тобі щастя, щоб життя було в радість і не з'їла рутина, щоб було здоров'я міцним, а серце — вічно молодим. Бажаю, щоб удача завжди була тобі вірна, і була радісною кожна мить! З Днем батька!

***

Тату, ти завжди був моїм прикладом сили, мудрості та доброти. Дякую, що навчив мене йти своїм шляхом і ніколи не здаватися. З Днем батька!

***

Дорогий татусю, спасибі тобі за тепло, турботу і любов, які ти проявляєш кожен день. Щиро сподіваюся, що ти відчуваєш, наскільки ти дорогий мені. Ти ж — найкращий тато у світі! І я від щирого серця бажаю тобі залишатися таким завжди! Люблю тебе!

***

Тато, вітаю тебе з Днем ​​батька! Ти справді заслуговуєш даного свята, і я хочу побажати тобі всього доброго, позитивного і найкращого. Бажаю сил, як у богатиря, щоб вистачало на всіх нас, цементного здоров'я, мішок щастя на додачу, багато різноманітного відпочинку, позитивних емоцій в колі твоєї родини та грошовий запас, природно нескінченний.

**

Дорогий тату, твоє терпіння, мудрість і сила завжди були для мене джерелом натхнення. Ти навчив мене цінувати сім'ю, бути відповідальним і йти до своєї мети. Дякую тобі за все, що ти зробив для мене. Нехай цей День батька принесе тобі лише радість і гордість за свої досягнення. Люблю тебе і бажаю всього найкращого! Зі Всенародним Днем Батька!

***

Хочу з щирого серця побажати улюбленому тату успіхів у всіх справах і починаннях, більше яскравих, позитивних емоцій в житті, нескінченної молодості, мужності, терпіння і сил. Нехай енергія тебе переповнює, а життєрадісність і оптимізм допомагають у всьому. Щастя і благополуччя, з Днем батька!

Зі Всенародним Днем Батька!

Також цього дня у вас мають бути під рукою оригінальні картинки та листівки з Днем батька. Класний вітальний контент шукайте за посиланням.