Зірка "Школи" Ірина Кудашова знову підігріла чутки про роман з Богданом Осадчуком: "Ми проводимо 90% часу разом"

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ірина Кудашова та Богдан Осадчук зустрічаються, фото
Ірина Кудашова і Богдан Осадчук. Фото: instagram.com/irinaa_kudashova/

Ірина Кудашова відверто розповіла про стосунки з актором "Школи"

Чутки про роман Ірини Кудашової та Богдана Осадчука не втихають вже кілька місяців. Нещодавно відома актриса вирішила прокоментувати свої стосунки з колегою та розповісти про особисте життя.

24 серпня на Новому каналі відбулась прем’єра романтичної комедії «Смак свободи», головну роль у якій зіграла акторка Ірина Кудашова. Це історія про здійснення мрії та справжнє кохання. А от чи є місце цьому прекрасному почуттю в реальному житті зірки?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Під час зйомок третього сезону інтелектуально-розважального шоу «єПитання» Ірина розказала, що насправді пов’язує її з актором Богданом Осадчуком. А ще актриса розповіла, з ким із чоловіків вона б не стала будувати стосунки ніколи. 

Я Богдана дуже люблю, він класний. Ми з ним знайомі вже стільки років. І так вийшло, що зараз стали дуже близькими одне для одного. Ми, напевно, вже в трьох проєктах знімалися разом і здружилися. Нас затверджують у пару, ми йдемо і граємо. І виходить так, що 90% часу проводимо разом. Але це просто дружба,
— зізналася Ірина Кудашова.
Ірина Кудашова та Богдан Осадчук разом, фото
Чи правда Ірина Кудашова та Богдан Осадчук разом. Фото: instagram.com/irinaa_kudashova/

Та все ж серце акторки зайняте. Але через шалений графік на романтику не надто вистачає часу:

У мене є хлопець, ми живемо разом. У стосунках наша пара недовго, десь чотири з половиною місяці. Для мене було табу зустрічатися з людьми зі сфери шоубізнесу, тому він взагалі займається іншим — працює на іноземну компанію. На жаль, спільного часу через постійні зйомки в нас дуже мало. Але якщо він в обох нас є, то ми ходимо разом на масаж, у кіно чи в ресторани.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділились цікавими фактами про Богдана Осадчука. Він грав Гітлера в дитинстві та зустрічався з Анною Трінчер.