Ірина Кудашова та Богдан Осадчук стали батьками? Зірок серілау "Школа" активно вітають колеги: "Нехай росте здоровенька"

Новини шоубізнесу
2 128
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ірина Кудашова та Богдан Осадчук, фото
Фото: instagram.com/irinaa_kudashova/

Актори серіалу "Школа" розбурхали Мережу фото з новонародженою дитиною

Невже Ірина Кудашова, яка нещодавно засвітила розкішну каблучку за понад 100 тисяч, вперше стала мамою? Зірка серіалу "Школа" опублікувала фото з новонародженою дитиною та приймає привітання від зіркових колег.

Днями актори Ірина Кудашова та Богдан Осадчук не на жарт сколихнули Мережу. Зірки опублікували фото, де вони обіймаються та тримають на руках новонароджене дитя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Добрий день студія ! А це не твоя дитина, Богдан Осадчук,

— такими словами підписала фото Кудашова.

Під постом стався справжній шквал здивованих коментарів. Прихильники не розуміють, коли Ірина встигла стати мамою, якщо вона не була вагітною, а її зірковий колега Тарас Цимбалюк написав щемливе привітання:

Вітаю вас, котики! Нехай донечка росте здоровенька ❤️
Ірина Кудашова та Богдан Осадчук сфотографувались з дитиною, фото
Фото: скриншот

Прихильники припускають, що фото з дитям були зроблені на знімальному майданчику. Адже Іра та Богдан вже довгенько інтригують шанувальників спільними кадрами та обіцяють щось розказати. Але хто зна, можливо, зірки серіалу "Школа" і правда стали батьками…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, днями Alyosha зачарувала рідкісними сімейними кадрами дітьми, що вже помітно підросли. Попри чутки про розлучення, Олена та Тарас Тополя продовжують бути разом.