Зробіть 5 речей для своєї кар'єри влітку: восени не пожалкуєте про згаяний час

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Відпочинок сприяє продуктивності
Час відпочити від роботи. Фото: Хочу!

Працювати продуктивно може лише людина, яка якісно відпочила

Триває останній місяць літа, тому потрібно скористатися можливістю гарно і продуктивно відпочити. Адже восени, з початком дощів і холоду можна пожалкувати за втраченими можливостями для розвитку.

Добре працювати і бути повним сил можливо лише за гарного відпочинку. Сонце додає сили і повертає бажання працювати. Тому саме час згадати про речі, які варто зробити о цій серпневій порі, зокрема і для своєї карʼєри, радить канал work.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якісно відпочити

Хороший відпочинок - це відмінна можливість набратися сил і забути слово “вигорання”. Після відпустки людина повертається з неймовірним бажанням творити та “звертати гори”. Зараз відпочити надзвичайно важливо, адже ми постійно перебуваємо в умовах хронічного стресу.

Підбити перші підсумки року

Половина року вже минула, тому пора діставати плани, які складалися на початку і звіряти, чи відбувається рух у напрямку здійснення. Перевірте свій прогрес і з новими силами прямуйте до мети.

Провести корегування особистих і кар’єрних цілей

Можливо, деякі цілі вже втратили актуальність для вас чи є кращі шляхи досягнення мети. Тому перевірте та відкоригуйте плани.

Опанувати нові навички

Напевно у вашому плані були такі цілі. Вивчити іноземну мову, опанувати ораторське мистецтво, здати на права чи навчитися фінансової грамотності. Нова навичка - це можливість покращити своє резюме, відповідно - збільшити шанси на підвищення зарплати.

Саморозвиватися опановуючи літературу

У наш час любов до читання повертається. Люди витрачають на книги значну частину заробітку. Тому не відставайте і обирайте книги, які “зайдуть” саме вам: література з саморозвитку, мемуари, історичні романи чи філософські роздуми про плинність життя. Це чудова можливість розвиватися, тренувати пам’ять і проводити час з користю, особливо при відключеннях світла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потрібно берегти себе і дбати про інтелектуальне здоров’я. Це позначиться у неймовірний спосіб не лише на особистому житті, а й допоможе зростати у кар’єрі.