Що подивитися на новорічні вихідні всією родиною: ТОП- 8 фільмів для спільного перегляду

Кіно та серіали

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На новорічні свята можна придумати багато цікавих розваг. Від відпочинку на природі до сімейного перегляду захопливих фільмів.

Хочу! підібрала для вас пригодницькі фільми,  які з задоволенням буде дивитися вся сім'я. Отже, влаштовуйтеся зручніше, підготуйте смаколики і вперед!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. "Джуманджі"

Пригодницький фантастичний двосерійний фільм, який цікаво переглядати і дітям, і дорослим. Гарні пейзажі джунглів і захопливі пригоди триматимуть у напрузі до кінця.

  1. "Назад у майбутнє"

Три серії про пригоди, фантастику з елементами комедії і смішні ситуації, які з часом не втрачають своєї актуальності. Цей фільм можна назвати поза часом і простором, його цікаво передивлюватися у будь-якому віці. Це історія про підлітка, що випадково потрапив із 1985 в 1955 рік.

  1. "Хроніки Нарнії"

На цілих три серії ви поринете разом з дітьми у захопливу казкову історію про зворушливі пригоди незвичайних героїв. Події беруть початок під час Другої світової війни і розповідають про пригоди дітей у казковій країні що зветься Нарнія.

  1. "Гаррі Поттер"

Це серія з 8 фільмів, заснованих на книгах про Гаррі Поттера англійської письменниці Дж. К. Роулінг. Фільм розповідає про пригоди хлопчика, який запрошений навчатися у чарівній школі для чаклунів та магів.

  1. "Форсаж"

Пригодницький бойовик про знайомство головних героїв, яке супроводжується небезпечними і непередбачуваними обставинами. Всі частини фільмів наповнені гонитвами, пригодами і небезпечними трюками.

  1.  "Щасливого Різдва"

Історія про дівчину Кейт, яка працює у магазині у костюмі ельфа. Буденне життя закінчується разом зі снайомством з хлопцем Томом, який змушує її повірити в себе і змінити події на краще.

  1. "Пережити Різдво"

Напередодні Різдва американський бізнесмен Дрю Летам впадає у депресію, у зв'язку з самотністю. Він вирішує поїхати у будинок дитинства, хоча там давно живуть чужі люди. Після знайомства з ними, за солідну винагороду Дрю на час святкування стане їхнім “сином” і проведе Різдво в колі сім’ї.

  1. "Пригоди S Миколая"

Пригодницька сімейна комедія, яка розповідає про другокласника Артема, до якого з'явився сам Миколай, який виявився переодягненим злодієм. Хлопчику доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер-Миколая.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці фільми допоможуть чудово провести час у родинному колі. Адже у вихідні дні так хочеться більше часу приділяти сім'ї, а перегляд хороших фільмів надасть таку можливість.