Наймодніші губи для юних дівчат на зиму 2023 (ФОТО)

Макіяж

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Молодість — це час, коли не варто робити забагато плотного макіяжу. Потрібно підкреслити усю красу, не зіпсувавши природну вишуканість. Раніше ми писали, як відростити брови, а тепер розкажемо, яку помаду купити на зиму 2023 року, аби виглядати ефектно і водночас не зіпсувати свій юний вигляд.

Стилісти не радять молодим дівчатам робити контрастний макіяж. Проте бувають моменти, коли модниця хоче виділитися. Отож, в такому випадку варто замість плотної тоналки чи вульгарно намальованих очей обрати незвичний відтінок помади.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Фіолетові губи

Стильний та незвичний варіант — помада фіолетових відтінків. Нанесіть на обличчя легкий шар пудри, підфарбуйте натуральні вії, і зробіть акцент на губи. Ви будете ексклюзивною та неперевершеною. Водночас косметика не додасть вам додаткових років.

2. Блиск нюдових відтінків

Чимало юних дівчат нарощують вії. Аби не було перебору із макіяжем, до штучних вій бездоганно підійде блиск відтінків капучіно, нюдові кольори та блідо-рожеві. Можна із шимером.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3. Матова рожева помада

Ще один тренд цієї зими — матова рожева помада. Обирайте м'які, приглушені відтінки. Нехай ваші губи будуть виглядати ніжно і підкреслюватимуть вашу молодість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що робити, якщо у вас засохла туш. Експерт розповів, як легко і дешево відновити її функціональність.

Фото: Pinterest