Розшарування макіяжу: чому так стається і як все виправити самостійно

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кожного разу, при нанесенні макіяжу жінки відчувають себе справжніми художницями. Так хочеться, щоб створена краса трималася якнайдовше і приносила радість своїм виглядом.

Дуже шкода, коли вдома все виглядає просто бездоганно, а кілька годин потому, макіяж починає розшаровуватися і виглядати катастрофічно без видимих причин. Що робити, якщо перепробувані різноманітні засоби не можуть справитися з проблемою, розповість ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яка причина плямистого макіяжу?

Існує кілька чинників, які призводять до цього. Їх варто знати, щоб впоратися з цим і запобігти плямистості. Професійні візажисти розповідають, що однією з причин є особливості вашої шкіри.

Ваш тип шкіри може бути сухим, жирним або комбінованим. Жирна або комбінована шкіра може призводити до розшарування макіяжу.

Ще одним фактором може бути нанесення великої кількості тонального крему, адже він має лягати на шкіру рівномірно і не бути помітним. Ви можете визначити, що нанесли занадто багато тонального крему, якщо він лягає нерівно і з часом зміщується або лягає плямами.

Наносити макіяж потрібно в декілька етапів. Наносити рідкий засіб поверх пудри не можна. Він не буде добре змішуватися і лягатиме нерівно. Пам'ятайте про підготовку шкіри до макіяжу, це надзвичайно важливо.

Як виправити плямистий макіяж?

Якщо ваша проблема полягає в жирній або комбінованій шкірі, то рекомендується використовувати засоби, які правильно очищають шкіру, позбавляють її жиру і забезпечують достатнє зволоження. Варто уникати жирних, зволожувальних засобів та тональних основ.

Скоротіть кількість тонального крему до мінімуму і обирайте його для вашого типу обличчя. Якщо у вас жирна шкіра тоді використовуйте тональну основу без вмісту олій. Також уникайте тональних засобів на олійній та водній основі.

Підготуйте шкіру до макіяжу для створення рівної основи та більш гладкого покриття. Праймер для обличчя ідеально підходить для створення хорошої основи. Макіяж буде відокремлюватися менше, якщо структура шкіри знаходиться на належному рівні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Створюйте свій неповторний образ і почувайтеся неперевершено! Втілюйте наймодніші ідеї макіяжу і будьте зіркою на кожній вечірці.