Куди покласти парфуми, щоб довше прослужили і не втратили свого аромату

Парфумерія

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: blog.mydutyfree

Для парфумів у будинку має бути спеціальне місце

Улюблений аромат для жінки це чудова можливість підкреслити свою індивідуальність. Відповідно до настрою, події чи одягу використовуються різні парфуми, тому у жіночій колекції присутній далеко не один аромат. Потрібно знати, де зберігати флакони, щоб не зіпсувалися.

Вважається, що парфуми можна зберігати роками, проте вони здатні з часом втрачати свої властивості та стійкість, особливо, якщо неправильно зберігаються. Яке місце в будинку найкраще відвести для парфумерної колекції, розповідає womanlife.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Термін зберігання парфумів залежить від складу та парфумерної композиції та може значно відрізнятися, але всі парфумерні експерти одноголосно стверджують, що зберігати флакони потрібно у темному місці. Коли світло потрапляє на парфуми хімічні елементи вступають у реакції та значно скорочують його термін придатності.

Найбільш придатне місце для зберігання парфумів - це шафа, скринька чи комод у затемненому місці зі сталою температурою і щільно зачиненими. Якщо зберігати їх на комоді, ванній кімнаті чи косметичному столику, з часом може змінитися запах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як вибрати парфуми , які пасуватимуть просто бездоганно. Кілька правил дозволять уникнути помилок при виборі аромату.