10 весняних ароматів: від прозорої класики до пікантного очікування

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото весняний парфум Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid
Фото: fragrantica

Кращі парфуми, які ідеально підійдуть для весняного настрою

Елегантний парфум - це найкращий спосіб підкреслити свій хороший настрій. Якщо правильно підібрати аромат , він стане частинкою людини і викликатиме лише приємні асоціації.

Весняна погода може бути досить непередбачуваною, але зі звабливим ароматом навіть у похмурі весняні дні у серці світитиме сонце. Хочу! пропонує добірку з 10 неперевершених ароматів, серед яких може ховатися ваш улюблений запах, який стане частинкою вашого стилю і шарму. Парфуми можуть бути зручними, популярними, індивідуальними, але вони завжди будуть бажаними та актуальними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Туалетна вода Maison Margiela From The Garden

Аромат From The Garden приваблює гарячим подихом та залишається на шкірі звабливим ароматом квіткової оранжереї. У ньому гармонійно поєднуються ноти листя томатів, пачулі, герані та свіжого зеленого мандарина.

Kilian Blue Moon Ginger Dash

Це аромат, який ламає стереотипи та розсуває межі реального. Цікаве поєднання усамітненості та сором'язливості, запах нагадує вишуканий коктейль, до якого легко звикнути. Парфум нагадує суміш лимона, горілки та лікеру оновлений ноткою імбиру, додає свіжості і чудово справляє перше враження.

Issey Miyake L'Eau D'Issey Solar Violet

Верхні ноти аромату відкриваються соковитою грушею, налитою соком на спекотному сонці. А у глибині відчувається ніжність ірису та глибина вечірньої фіалки, яка манить на романтичну прогулянку з коханою людиною. Аромат, перед яким неможливо встояти і легко втратити голову.

Jo Malone Rose Blush Cologne

Неймовірний запах троянди, яка розпустилася рано вранці і на пелюстках ще тримається нічна роса, яка вражає свіжістю. Аромат відкривається соковитим желе лічі, пахучим базиліком, які оповиті коконом у якому м’який мускус пробуджує цікавість.

Fornasetti Extrait de Parfum Giardino Segreto Extrait Parfum

Giardino Segreto в перекладі з італійської означає ”таємний сад”, але неочікувано окрім акценту на різних квітах він може привабити густим зеленим листям, налитими на сонці ягодами смородини, ніжною терпкістю ревеню, яка цікаво переплітається з листям помідорів. Бази чорного дерева, мірри та сандалового дерева розбурхують уяву та штовхають на подвиги.

Jo Loves With Love з Позітано

Цитрусовий аромат з апельсиновою олією, бергамотом і бадьяном, який надихає та підбадьорює. Викликає асоціацію з узбережжям, затишним вечором у приємній компанії з келихом вина.

Парфумована вода Relevant 13 Stems

Дивовижний парфум, у якому незвично переплітаються запашні ноти фрезії, зеленого перцю, листя фіалки та мімози, цікаво поєднані зі шкірою та амброю для землистого аромату. Такий запах неможливо втратити і не вийде забути.

Парфумована вода Prada Paradoxe

Солодкий, яскравий, сильний, шалений квітковий шлейф із мускусним шлейфом, який повністю розкривається протягом дня фруктовими нотами груші, мандарина та бергамоту, квітами флердоранжу, неролі та жасмину, а також теплими нотами бурбонської ванілі, амбри та бензоїну, що завершуються легким ароматом білого мускусу.

Парфумована вода Gucci Flora Gorgeous Jasmine For Her

Аромат квіткової свіжості, який одразу привертає увагу вінтажним шармом на сучасний лад. Легкість цитрусових підсилюється кремово-чистими білими квітами. Далі у гру вступає сандалове дерево, яке відчувається, як головна скрипка в оркестрі ароматів.

Парфумована вода Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid

Сексуальний, впевнений, зухвалий, непокірний, бурхливий, гламурний аромат, який підкреслює силу впевнених у собі жінок. Жінок, які завжди у центрі уваги, головні у шоу та не залишаться непоміченими. Верхні ноти: фрезія, жасмин і рубінова орхідея; ноти бази: червона ваніль і бурбонська ваніль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про три нових аромати , які підкреслять вашу індивідуальність і подарують насолоду гармонійним поєднанням нот. Ці новинки можуть зайняти головне місце у вашій колекції.