Які сонцезахисні окуляри обрати, щоб виглядати стильно? Надихаємось вишуканим іміджем принцеси Діани (ФОТО)

Ікони стилю
566

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Getty Images

Принцеса Діана безперечно вміла носити окуляри та знала, як сильно вони можуть змінити образ

Принцеса Діана залишила нам чималу спадщину у вигляді модних образів , які увійшли в історію, та секретів бездоганного стилю, який стає натхненням для багатьох модниць. Ми частенько говорили про одяг леді Ді, однак з аксесуарами вона товаришувала нічим не гірше. Тож якщо шукаєте модні оправи, які завжди будуть в тренді, варто взяти з неї приклад.

Вибір окулярів багато говорить про їх власника. Хтось носить одну й ту ж саму оправу роками, хтось постійно експериментує (і не завжди вдало), а комусь вдається за допомогою модних оправ виглядати в мільйон разів крутіше та вишуканіше. Так-так, ми маємо на увазі принцесу Діану — королеву не лише людських сердець, а й елегантного невимушеного стилю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діана була справжньою богинею оправ. Можливо, ви не звертали уваги, але більша частина образів принцеси була прикрашена модними оправами. 

У 1980-х роках в моду увійшли великі оправи, а принцеса Діана, яка не цуралася тенденцій, насолоджувалася цими квадратними моделями. Не ігнорувала леді Ді класичні Ray Bans або круглі оправи, які в поєднанні з її елегантним стилем та об'ємною білявою зачіскою ці модерністські окуляри виглядали неймовірно розкішно.

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що не так давно ми писали про найвідвертіше вбрання, в якому будь-коли з'являлась принцеса Кетрін. Подейкують, що саме завдяки цій прозорій сукні на Кейт і звернув увагу принц Вільям.