Копіює і не червоніє. Стало відомо, чиїм стилем "надихається" Меган Маркл і для чого вона це робить (ФОТО)

Ікони стилю
504

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Дружина принца Гаррі неспроста копіює стиль відомої особистості

Ви теж захоплювались елегантним стилем Меган Маркл ? Мусимо вас засмутити, адже дружина принца Гаррі частенько вдається до модного плагіату. Зокрема, колишня герцогиня копією імідж відомої публіцистки та ікони стилю 90-х. Та й робить вона це не просто так.

А ви знали, що Меган Маркл є "модним двійником" американської публіцистки та дружини Джона Кеннеді — Керолін Бессетт-Кеннеді? Ба більше, Меган прагне повторити успіх Керолін та має амбіції дійти до Білого дому. Про це повідомляє видання dailymail.co.uk .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У 1990-х роках модна публіцистка Керолін Бессетт-Кеннеді стала іконою стилю. Її часто порівнювали з принцесою Діаною. Обидві вийшли заміж за осіб, які асоціюються з королівськими родинами: одна буквально, а інша метафорично. Обидві померли молодими. Й обидві вміли стильно та невимушено одягатись.

І поки Кейт Міддлтон віддає належне іміджу леді Діани, Меган Маркл серйозно націлилась стати другою Керолін. Ходять чутки, що вона захоплювалася публіцисткою ще до шлюбу з принцом Гаррі. Та зараз це, схоже, сягнуло апогею.

Після недавнього візиту до Нігерії з принцом Гаррі з'явилися чутки, що герцогиня Сассекська має політичні амбіції. Її стиль може стати потужним інструментом, якщо вона вирішить піти в політику. Багато вбрань, які носила Меган, вельми сильно нагадують образи Керолін, яка загинула разом із чоловіком в авіакатастрофі у 1999 році. Нижче ви можете на власні очі побачити, як Маркл до дрібниць копіює її стиль!

Біла сорочка та максіспідниця

У 2019 році на церемонії нагородження Endeavour Fund Awards Меган з'явилася у білій сорочці Givenchy і довгій чорній спідниці, схожій на ту, що носила Керолін у 1999 році. Не потрібно бути експертом, щоб побачити, що образи Меган та Керолін майже ідентичні.

Фото: Getty Images

Рвані джинси + біла сорочка + окуляри

Так-так, ви звісно можете сказати, що білі сорочки з рваними джинсами носить чимало дівчат. Однак образи Меган та Керолін аж дуже схожі. У такому вбранні Маркл вперше з’явилась з принцом Гаррі у 2017 році.

Фото: Getty Images

Верблюжа спідниця та чорний гольф

І ще один неймовірний збіг! Після заручин з Гаррі Меган з'явилася в чорному светрі, верблюжій спідниці міді та чоботях до колін, повторюючи образ Керолін з 1996 року.

Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сукня з асиметричним вирізом

У 2018 році Меган одягла сукню Black Halo 'Jackie O', яка мала асиметричний виріз, подібний до сукні Керолін з 1998 року. Знову збіг? Не думаємо.

Фото: Getty Images

Сукня без бретелей

Вдало повторила образ Керолін з 1998 року Меган і у 2016 році. Тоді вона одягнула ідентичну сукню без бретелей від Седріка Шарльє.

Фото: Getty Images

Чорна майка + джинси

На Іграх Нескорених у 2023 році Меган обрала класичний образ з топом J Crew і джинсами Frame. Звісно, виглядає дуже стильно, однак герцогиня знову надихнулась вбранням покійної Керолін.

Фото: Getty Images

Чорно-білі образи

Меган часто носить чорно-білі ансамблі, що є посиланням до стилю Керолін, яка також любила аналогічні вбрання. Так, це можна назвати збігом, однак враховуючи, як часто схожі ситуації стаються, можна сказати, що Маркл точно копією стиль Керолін.

Фото: Getty Images

До того ж варто додати, що аксесуари також відіграють важливу роль у стилі цих обох жінок. Меган, як і Керолін, обирає стримані прикраси, що доповнюють її вбрання, не перевантажуючи його. Їхній імідж має ще одну спільну філософію: менше — краще.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та не тільки Меган Маркл грішить такими модними фішками. Принцеса Кейт Міддлтон теж частенько копією членів королівської родини, одягаючи, наприклад, речі блакитного кольору , як і її свекруха Камілла.