Разом з одягом чи окремо? Як прати кухонні рушники

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Іноді, коли ми поспішаємо максимально швидко виконати домашні справи, навіть не здогадуємося про деякі важливі моменти. Наприклад: брудні кухонні рушники прати разом з іншими речами чи краще робити це окремо.

Рушники, якими ми користуємося на кухні, швидко забруднюються і потребують частого прання. Деякі господині збирають більшу кількість протягом тривалого часу і перуть окремо, а інші закидають їх у машинку разом з іншою білизною, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: main

Без рушника на кухні просто не обійтися. Господині підбирають їх під свій інтер'єр і постійно використовують. Хочеться, щоб вони завжди були чистими, тому потрібно регулярно прати. Але коли вони дуже брудні та просочені жиром, чи можна класти у пральну машинку разом з одягом?

Прати разом з іншими речами рушники можна. якщо дотримуватися таких правил:

  • потрібно вибрати правильну температуру води;

  • не нижче 60 ° C;

  • не бажано використовувати кондиціонери.

Якщо рушники сильно забруднені краще попередньо їх замочити. Після прання часто залишається неприємний запах на рушниках. Позбутися його можна за допомогою замочування у безбарвному оцтовому розчині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як можна подарувати нове життя старим кухонним рушникам. Тут допоможе перевірений спосіб наших бабусь.

Головне фото: The Spruce