Рушники будуть м'якими, як пух: допоможе один дешевий аптечний засіб

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Жорстка вода здатна перетворити м'якого рушника при пранні , на грубу тканину, яка дряпатиме шкіру і перетворить витирання на неприємний процес. Кондиціонери не завжди можуть розв'язати цю проблему, тому господині завжди у пошуку оптимального рішення.

Зробити текстиль м'яким і приємним на дотик можливо за допомогою одного засобу, який продається в аптеці. Про такий чудовий спосіб мало хто знає, але він дієвий та ефективний, розповідає tsn.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Рушники будуть м'якими, як пух: допоможе один дешевий аптечний засіб - фото №1

Рушники зробить м'якими звичайний гліцерин

Спробуйте при пранні додати до кондиціонера одну чайну ложку гліцерину. Результатом ви будете приємно здивовані. Можна не додавати кондиціонер, а скористатися лише гліцерином. Для надання білизні приємного запаху додайте кілька крапель ефірної олії.

Гліцерин здатний пом'якшити не лише рушники, а й воду, яку використовуєте для прання. Цей засіб не лишає слідів на тканині, допомагає полегшити прасування та знімає електризацію тканини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жорстка вода не дає розчинитися навіть м'якому засобу, тому він погано виполіскується з тканини. Гліцерин володіє властивістю пом'якшувати воду. А щоб з пральною машинкою не було проблем, треба знати, як правильно доглядати за технікою.