Сюди, туди чи разом? Куди сипати порошок, а куди лити кондиціонер

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: колаж Хочу!

Не усі знають правильні відсіки для кондиціонера та порошку у машинці

Якісне прання потребує хороших засобів, правильного сортування речей і відповідного режиму пральної машинки. Іноді у дбайливих господинь машинка працює цілий день роблячи лише невеликі проміжки, для перепочинку.

Більшість людей при завантаженні машинки автоматично додають засоби для прання у відсіки машинки. Проте не всі точно знають, у який з трьох відсіків лити кондиціонер, а куди сипати порошок, пише prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Користувачів, які перед експлуатацією техніки уважно вивчають інструкцію - меншість. А більшість краще запитає у знайомих чи вдасться до послуг всесвітньої “павутини.”.

Що потрібно знати про відсіки у пральній машинці

У лотку пральної машини передбачено два відсіки для порошку, адже прання може бути основним та попереднім. Вони позначаються латинськими літерами А та В чи римськими цифрами I і II.

Вузький відсік, який у деяких моделях пралок може бути з решіткою призначений для кондиціонера. Тут іноді може бути намальована квітка.

Якщо на відсіку стоїть маркування буквою А чи цифрою I, то сюди порошок засипають тоді, коли обирається режим із попереднім пранням (замочуванням).

Коли обрано основне прання пральний порошок треба сипати у відсік В або II.

Гель та рідкі пральні засоби

При користуванні рідкими засобами для прання чи гелем, їх додають у відсік A для прального порошку (попереднього прання).

Капсули, таблетки та аналоги - розміщуються у барабані машинки разом з білизною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше м розповідали, як потрібно доглядати за пральною машиною. При такому догляді вона працюватиме довго і якісно.